Nexus Razvaljotka. Edit: ajme ne, evo opet naši igrači slave golove ispred zapadne tribine, bit će problema!!!
Nexus Flipper Normalno. Pa nismo tolika đubrad. Ja ću kazati da je Hajduk u krivu (i bio sam OPET u pravu), ali ako je nešto dobro onda ću to isto kazati. Prika s druge strane će sve po starome. Jebiga. Takav je. On je kao TY s AFTV 😂
Flipper Meni kao potpuno neutralnom je baš užitak kakav ove godine imamo HNL. Mislim i ove dvije utakmice kupa su bile pravi spektakl.
Nexus Prika Bogisus Jebeš mu sve. Ušao sam na hype train. Znam da će Hajduk vjerojatno ispasti sa tračnica i to neslavno, ali jebiga. Bar mi je malo zabavnije pratiti.
Prika Flipper haha...ma kakvi,Livaja i gotovo! Cekam Fenixa neka rijesi tekuce probleme na poslu,doma i na forumu... pa cu ga zvat da hocu bit Livaja 😀😀
Prika Nexus ma nema sanse ovaj put! To je to! Ma i da ne budemo prvaci ja sam danas 6 puta svrsio,gdje to mozes dobit? @Brijac ma ti si lud! Pa da mi Hajduk 7-0 u nedjelju izgubi jos bi ga vise volio! I porazi su dio zivota,tesko je izgubit ali bar smo mi navikli na svasta...moze samo bolje! ALI AKO DOBIJEMO GORIT CE I NEBO I ZEMLJA!❤💙