escoban chono Cacke je jednostavno los trener, to je jasno ko dan. Kad je preuzeo Dinamo ja sam reka da je to pozitivno za Hajduk… Covik ima “uspjehe” ali te uspjehe bi imao svako sa Dinamom
Fenix Svi smo to govorili da je loš, pa je čovjek opet pomeo HNL prošle sezone i dosta dobro igrao Europu ove. Realno, Dinamo su pomele ozljede i loša situacija oko kluba sigurno jako utječe na situaciju. Ja se nadam da će potrajat
Nexus Nije Čačke sad toliko loš koliko je bio neki faktor ozlijeda, ali prije bi rekao same atmosfere oko kluba i njega. Jebemu mater i Leki koji je prosuo 9 bodova na idiotski način. Sada bi doslovno bili prvi, čak i da i dalje gubimo utakmicu protiv Dinama prije mjesec dana.
Flipper Ma nema drame uz ovakav Hajduk. Dinamo ako dobije iduću ima opet komfornih +9. Čak i ako ne dobije, opet nije strašno.
chono Flipper mislio sam drama na tekmi 😅 da je Osijek na nivou, pomeli bi Hajduk sa drugog mjesta ko smrkalj sa lese
Fenix Ja sam gledao samo drugo poluvrijeme i to je Hajduk odlično igrao, čak i s igračem manje bio je dosta bolji. Nije htjela u gol. Borevković adio
escoban Igrali su odlicno, Pustktas je primjer kakvi igraci tribaju Hajduku i sta bi zapravo trebao bit DNA ovog kluba… Mali ima sve srce,borbenost,prgavost,zelju i talent. Nismo imali srece danas i imali smo glupog Borevkovica