escoban HideooKoojima Ja sam isto pomislio da je penal, ali u usporenoj se vidi da je lovrencic izbio loptu prije a ovaj je tek zapeo kad ga je isao preskocit
Crnipetarpogani Vi imate livajumi imamo svetog Livija…Hajduk se vratio u borbu ali nemojte se previše nadati jer ako Livakovic ovako nastavi imate ce sest Clean sheetova u zadnjih osam tekmi 🤣
buz Ovo je užas, terajte ga u kurac. Živcira me cijelu sezonu, ne samo ovo u zadnje vrijeme. Koja budala mu je stavila klauzulu od 1.7 milijuna eura, kakve su to nebuloze. Šibeniku svaka čast, zaslužili su.
escoban chono Cacke je jednostavno los trener, to je jasno ko dan. Kad je preuzeo Dinamo ja sam reka da je to pozitivno za Hajduk… Covik ima “uspjehe” ali te uspjehe bi imao svako sa Dinamom
chono Fenix referiram se na sto bi bilo kad bi bilo stav. Koliko god 7 bodova bilo realnije stanje, ovaj Dinamo je utrpao 9 komada Hajduku ove sezone
Fenix Svi smo to govorili da je loš, pa je čovjek opet pomeo HNL prošle sezone i dosta dobro igrao Europu ove. Realno, Dinamo su pomele ozljede i loša situacija oko kluba sigurno jako utječe na situaciju. Ja se nadam da će potrajat
Nexus Nije Čačke sad toliko loš koliko je bio neki faktor ozlijeda, ali prije bi rekao same atmosfere oko kluba i njega. Jebemu mater i Leki koji je prosuo 9 bodova na idiotski način. Sada bi doslovno bili prvi, čak i da i dalje gubimo utakmicu protiv Dinama prije mjesec dana.