Ma molim te nemoj mi se rugat na rubu sam

Jedan od najglupljih transfera svih vremena

Hajduk jednostavno nezna sa mladima, nemaju dovoljno kvalitetan staff da ih razvijaju a i neznaju ni prodavat

Ma ako je istina ovo da su ga uvalili za 6-8 milijuna eura, to je prodaja za pisat knjige. Realno, stagnira već najmanje dvije polusezone, naznake nekog prevelikog talenta su se izgubile i to je vrhunska lova. A drugi juniori čekaju u redu.

Ali netko da svjesno ide u MLS…

Fenix Ali netko da svjesno ide u MLS…

Ej, nemoj mi sad nepotrebno vrijeđati Damira Kreilacha.

Pa nije posao uopce los za Hajduk, 6.5-8 milijuna eura plus 20% od iduce prodaje za igraca koji godinu i po nije odigrao dobru utakmicu ne zvuci lose, problem je sto se u Hajduku svaki mladi igrac nahajpa kao da je iduci Ronaldo. Ne treba ni govoriti da nije dobivao sanse jer trpilo ga se poprilicno ali bas i nije islo, mogao je to Hajduk i drugacije rijesiti, drzati ga jos dvije godine i prodati pred istek ugovora za 500K eura u Legiju ili Ferencvaros kao neke druge igrace.

gunner odakle ti to?

Jesi za prodaju?

I Rapaica imas…aaaaa

Ma sto pricate,nudilo se 13 mil i da igra u Europi,mi ga prodali za 8mil ako ako 8mil i otisao u Ameriku sa 20 god..znaci zavrsava karijeru..

Najgluplji transfer ikad.

Minute im otkucavaju,sve se zna sto treba ili ce netko visit

Dosta je izgovora

Prika Ma sto pricate,nudilo se 13 mil i da igra u Europi,mi ga prodali za 8mil ako ako 8mil i otisao u Ameriku sa 20 god..znaci zavrsava karijeru.

Tko je ovo rekao da se nudilo 13 milijuna? Tko je nudio?

Prika Minute im otkucavaju,sve se zna sto treba ili ce netko visit

Ajde se sredi, kakvo vješanje? Daj takvu retoriku dalje od foruma, nije ni za tribinu jbt

Jbg da je otišao u neku Sampdoriu ili Frankfurt svi bi pričali o odličnom potezu Hajduka. Po meni Hajduk je super prošao, utopio je igrača koji je realno u zadnje vrijeme stagnirao…

…a Biuk vjerojatno nije super prošao, ali vidit ćemo, još uvijek je jako mlad, ima vremena da se opet proda u Europu.

Fenix ma sto cu ti pricat,jebe nas u zdrav mozak.

Sredio sam se pa Nova godina je

Pa cak i da je netko nudio tih famoznih 12,5 milijuna to mora da je bilo nakon prve polusezone kad je hype oko njega bio ogroman, meni je nevjerojatno da netko za Biuka danas daje tolike novce. U nogometu ne mozes zaustaviti vrijeme i cak da je bilo takve ponude da su ga prodali nakon toliko malo utakmice pola hajdukovaca bi opet zapalilo Split jer se "dite" prerano prodalo i da se moglo za dvije godine duplo vise dobiti. E pa, prosle su gotovo dvije sezone i Biuk je u njima apsolutno stagnirao i za danasnjeg Biuka su ovo ogromni novci.

Sta mislite da recimo Tottenham moze vratiti vrijeme da ne bi utopio Dele Allija za 150 milijuna nekome, jbg dvije godine kasnije su bili sretni samo da ga skinu s place. Hocu reci nogomet je dinamican i ono sto je vrijedilo jucer ne mora danas vrijediti. S druge strane pa bas se Hajduk hvali da trenutno ima veliki broj mladih igraca koji cekaju sansu sad im se oslobadja prostor.

Garrus_V ja sam imao nedavno priliku biti i razgovarati sa određenim ljudima iz Hajduka…i naravno niti sam bitan niti se ja sad s tim busam u prsa…ali sto hocu rec,jasno je receno da nigdje ne ide a pogotovo on dok nas netko ne izuje iz cipela!

Druga stvar,on ima 20 god danas mu pada sutra ce rasti,treba ga istrpiti,nema on 30 pa da je njegovo vrijeme proslo!

Treca stvar prodali su ga u Ameriku,a to sigurno nije njegova zelja,svatko normalan bi htio u Europu a pogotovo netko s njegovim potencijalom.S ovim su mu zavrsili karijeru!

Ne moze reci ni da ga je Biuk prislio jer o tome momku znam dosta pa tako i da sigurno nije to njegov nacin.

Kazu da se napada titula,ove godine,PAZI OVE GODINE jos nisu odustali,tako kazu…

Ali se KUNU da je iduca nasa ako ne bude ove a mi prodajemo…i Ljubu i njega…trenera je obecao pravog…jos cekamo…te price o tituli smo mu do sad vjerovali….

Jucer su dosle clanarine sad su 150kn a ne 100kn…to je najmanje bitno…bitno je da se dijele kalendari po kladionicama a clanovima se ne stavi ni kemijska od Hajduka…meni ti nista nije bitno ali govorim kako ostatak naroda prica…ja sam bio clan kad je bila 50 i kad bude 550 cu biti i nista mi ne treba poklonit…svi vjerno prate i vole…ima nas 90 000 clanova iduce godine ce biti 150 vidit ces…ali ono sto ocekujemo je da ispuni ono sto govori…nitko ga ne poteze za rukav za neke stvari a sam to govori!

Ne treba me pravit ovcom,osobno sam slusao sto govori i ovaj potez je kao da me pljune u usta.

Naravno tko sam ja,sasvim nevazno ali nisam ni budala.

Za sve zivo ima neka opravdanja,naravno postoji druga strana price za koju mi ne znamo ali on iznosi svoju…nisam mu puno vjerovao ali nakon ovoga nista mu vise ne vjerujem…za sve se pravdao i prodavao floskule!

Ima slobodo kao nitko do sad,pustalo ga se da radi sto ga je volja ali on zna sto je cilj i sve mu je krace nase strpljenje!

Zivot sam dao i zivotom navijam,sve mi je Hajduk ali ovakve stvari ne prolaze…bas me pogodilo iskreno!

Nije ti uopće bitno, ali bi i ti rado penkalu i kalendar. S Torcidom uvijek isto, kad god se i pokaže neka naznaka da ide na bolje, netko od njih sjebe. A jasno mi je da ti nisi ti, nego se povodiš za skupinom i onim tko je tamo već utjecajniji. Sad će se opet orit s tribine ubij, objesi, uprave odlazite, kopat će se grobovi i svašta nešto. A zbog čega, baš da se na Biuku prelama, to mi je apsolutno teško povjerovat. Ove godine neću platit članarinu jer već vidim da će sve otić u kurac, sve će ionako otić na kazne.

A što se tiče Biuka, bez tog tereta sad će se lakše igrat. Realno, bio je zadnjih godinu dana igrač manje. Isto kao i Ljubičić kad je god igrao. Svima, pa i njima dvoje želim da eksplodiraju gdje god da idu, to je i cilj nogometa, a ne molit Boga da netko propadne kad ga prodaš i trljat ruke.

Fenix nije istina,lagao sam i ja kupovao a govorio da bi dobijao.Toliko ga volim!

Ja nikad nista u zivotu a pogotovo od Hajduka nisam zelio da mi netko pokloni niti zivim od toga..niti sam takvva osoba

A cijela mi je kuca od Hajduka,na njega sam.potrosio jedno pristojno auto…uclanio pola sire i uze rodbine…JA SVIMA PLACAM CLANARINE!

Nemam se ja za kim povoditi,ovo je bas moje misljenje i valjda dovoljno godina imam da vidim neke stvari.

Nemam uopce pojma sto ostali misle jer nisam danas nikoga ni vidio niti ce se paliti i prozivati ikoga sa tribine!

O cemu ti pricas?

Ono je bila zajebancija sto sam ja napisao da ce visiti ako to trebam objasnjavati.

Pričali smo ima dva tjedna i baš da napraviš zaokret za 180° zbog igrača koji stagnira i trati talent, kako sebe i momčadi, to mi je teško povjerovat.

Fenix jer me nervira!

Rekao je da dolazi trener,pocinje prvenstvo i dalje nas onaj vodi…cast njemu ali je svima jasno da nema autorite!

Rekao je da nece prodavati,da imamo para…sto me briga odakle rekao je sam da ima…

Onda njega salje u Ameriku jebenu..i to za manje nego se prije nudilo a ima 20 godi.

.pa ako je prije bio za 15mil a sad 8mil ooet ce doci..nije talent pobjegao…a ima vremena koliko hoces…

Sve ono o cemu se pricalo je obrnuto,nista nije istina.i zato mi ga je pun kurac jer je seronja!

Misli da ce lako e vara se

Sto se tice penkale…Vrijđas me kad pises da bi isto volio da mi se pokloni!

poanta je da najjobicnije sportsko drustvo ima kalendar…pa dodje to vrijeme svi pricaju imam ti ovaj kalendar imam onaj…a mi?

Mi smo jadni,toliko jadni da sam se sto puta zacrvenio i sakrio koliko smo jadni…ne bi nikad dao rijec na njih…a bolilo me…

Nemas posla s njima pa ne znas!

Jebeni vodovod ima kalendar,koliko vidim svi po kladionicama imaju kalendare pa daj ih clanovima onda…znak jebene paznje…

Jedne godine su dolazile uplatnice prazne pa si mogao donirati…prazne uplatnice!

To mogu poslat…idem lec jer cu stvarno popizdit!