herc Ja bi samo izgradio Red Bull Arenu kakva je u Salzburgu ovdje kod nas i to je to. Ima 30000 mjesta, mislim da je to plafon što nam treba.

Stadion ne izgleda ništa posebno ni izvana ni iznutra, ali je komforan i funkcionalan, baš mi se dopao. Tiribine su uz teren, zauzimao bi puno manje kvadrata nego naš Maksimir koji je tamo natiskan na Maksimirsku da ne možeš proć uz njega kad je utakmica.

Šta će vama 30000 mjesta, kad repka bude igrala na stadionu? 😆

Brijac da se gleda LP i kako igraju prvaci HNLa.

Brijac Ajmo jednom bit ozbiljni u temi. Treba reći da je ljudima ipak draži njihov komfor.

Poljud isto nije bajan, ali ipak ima puno bolje uvjete od Maksimira pa je na derbiju neki dan bilo 12000 ljudi. Ok, za HNL pojmove i dalje odličan posjet, nitko ne kaže drugačije, ali bi od grada koji je lud za Hajdukom ipak je bilo za očekivati više ljudi na važnom derbiju. Jedva je trećina bila napunjena. Naravno, razumljivo je zašto, vremenski uvjeti su bili odurni. Ono što želim reći da čak ni u Splitu koji može biti primjer drugima u HNL-u za podršku klubu na utakmicama, nije cijepljen (pun intended) od vremenskih uvjeta i debelo utječu na posjetu.

Ja sam prilično uvjeren da bi bilo više ljudi na Maksimiru da imamo normalan stadion. Jasno je da ne bi bilo na Šibeniku 30000 ljudi, ali barem 10000 vjerujem da bi bez problema, bilo nas je jučer cca 4600. Ja sam se smrznuo jučer na tribini (sjever gore), ljudima se to neda jer danas više manje svi imaju sve moguće sportske kanale, mogu gledati bilo koju ligu koju žele, mogu na kraju krajeva gledati i Dinamo iz topline svog doma, neda im se sjediti na cičoj zimi, kiši i buri.

Uredite nam više te stadione, ova komunistička betonska zdanja bez trunke komfora više ne prolaze kod publike, sredite nam suđenje, huligane srežite u korijenu i da vidiš kako će rasti gledanost i popularnost lige.

Ja tvrdim da zagrepčani vole Dinamo, u većini birtija u gradu će ti ekipa gledati Dinamo kad bude neka iole bitnija utakmica, ali jednostavno ne žele ići na taj stadion. To samo mi trknuti se idemo tamo smrzavati ili po ljeti da nam udara sunce u glavu.

Jebote do cega je doslo da se neugodno rugat dokle su dogurali…nisam mislio ali neletio na ovo pa da podijelim.

Prika

Hahah ali najgore od svega je šta je SuperSport izbacio ovaj meme 🤣🤣

Prika Ovo čak nije fanatizam, ovo je prešlo u tešku nadrealnost, a Livaja je očito središte nekakvog kulta. Stari moj da si spreman ovo napraviti nekome zbog nogometa. Ne možeš bacati sucu stolicu odlomljenu u glavu. Pa ubiti čovjeka su mogli. Jbte.

A druga strana, Soldo je sirovina, ali isto tako Livaja lako puca, nije da neće znati to ovi na SP-u.

Nešto se događa na tekmi Slavena i Hajduka ili, o čem pričate?

Ma e…vode 2-0 i pogodi netko iz Torcide stolicom u glavu suca…i ovaj se vrati!

Ja bi sve prekinuo i ovoga prebio sto je to bacio

Kreteni..

Ma nemoj Livaju Loki molim te..nije on kriv nego neki divljak kojem bi ja zube slomio zbog ovoga.

Livaja je to smirio sve

escoban A tek izvođenje. Igrač Slavena utrcao i bio metar iza Krstanovica kad je on tek pucao. Ovo je sramota da nije ponisteno.

Ma sve sa HNSom je sramota triba ugasit ligu,neznam sta da kazem radi ovakvi stvari negleda mi se liga. Kad su suci zvjezde ove lige…

Kako ce ti sudit kad je dobio stolicu u glavu

Dozivotno zabrana sudenja u svim bitnim natjecanjima triba dobit,ovo bi dite od 2 god bolje sudilo

nemamo se pravo bunit nakom idiotarije šta su napravili naši "navijači"

pucali smo sami sebi u nogu

eraserhead Da radi par budala na tribini,triba izmisljat penale i faulove i stali vec sve ovaj poluretard radi