Brijac Ajmo jednom bit ozbiljni u temi. Treba reći da je ljudima ipak draži njihov komfor.
Poljud isto nije bajan, ali ipak ima puno bolje uvjete od Maksimira pa je na derbiju neki dan bilo 12000 ljudi. Ok, za HNL pojmove i dalje odličan posjet, nitko ne kaže drugačije, ali bi od grada koji je lud za Hajdukom ipak je bilo za očekivati više ljudi na važnom derbiju. Jedva je trećina bila napunjena. Naravno, razumljivo je zašto, vremenski uvjeti su bili odurni. Ono što želim reći da čak ni u Splitu koji može biti primjer drugima u HNL-u za podršku klubu na utakmicama, nije cijepljen (pun intended) od vremenskih uvjeta i debelo utječu na posjetu.
Ja sam prilično uvjeren da bi bilo više ljudi na Maksimiru da imamo normalan stadion. Jasno je da ne bi bilo na Šibeniku 30000 ljudi, ali barem 10000 vjerujem da bi bez problema, bilo nas je jučer cca 4600. Ja sam se smrznuo jučer na tribini (sjever gore), ljudima se to neda jer danas više manje svi imaju sve moguće sportske kanale, mogu gledati bilo koju ligu koju žele, mogu na kraju krajeva gledati i Dinamo iz topline svog doma, neda im se sjediti na cičoj zimi, kiši i buri.
Uredite nam više te stadione, ova komunistička betonska zdanja bez trunke komfora više ne prolaze kod publike, sredite nam suđenje, huligane srežite u korijenu i da vidiš kako će rasti gledanost i popularnost lige.
Ja tvrdim da zagrepčani vole Dinamo, u većini birtija u gradu će ti ekipa gledati Dinamo kad bude neka iole bitnija utakmica, ali jednostavno ne žele ići na taj stadion. To samo mi trknuti se idemo tamo smrzavati ili po ljeti da nam udara sunce u glavu.