Nexus "Bolje da me moji kradu, nego ovi drugi" - mentalitet HDZ To više manje sumira gluposti koje se prodaju 10 godina oko Hajduka.
Prika https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2315344&index_ref=naslovnica_sport_prva_m
Fenix Odlična utakmica, vrhunski nogomet u HNL-u ove godine. A Livaja je klasa iznad svih escoban nemoj takav riječnik, nije lijepo, Riječani su također na forumu
Prika Heat ja nisam odavno ovako emotivno utakmicu dozivio...sad cu ic svirat iz auta i pit,pucat tri dana Livaja je Bog!
Fenix Heat meni je isto došlo, inače bi razbio sve, ali nešto je danas bilo drugačije s Hajdukom, baš su ulijevali nadu dobrom igrom
Garrus_V hajduk je s dambrauskasom odmah ozbiljnija ekipa, po meni je trener bio najveci problem jer ekipa je za hnl prilike dobra. mozda se jos moze sta napraviti na bekovskoj poziciji a i trebalo bi se potruditi dovesti drmica iduce sezone. covjek je clan hajduka ne vjerujem da bi odbio priliku igrati u klubu za kojeg on i cijela mu familija navija.
Prika escoban nikad,pa kako uopce sumnjati u njega nakon svega? Pa da nije dao nista danas da svaku lose igra,on je nas Diego Maradona.
Torla Flipper Meni je emisija najbolja. Realno, curka je užasno odbojna.... Sve što želi biti pretvara ju, u meni osobno, potpuno odbojno biće. Uopće ne volim takav tip, štoviše žao mi ju je. Al jbg, nismo svi isti, i znam da sam tu u velikoj manjini