To je taj nacin na koji se nama mutilo godinama.
Oni su sad na +6 bitno je smanjiti na 2 ili 3 i onda nije isto igrati i puno je veci pritisak.
To ja znam jer je tako Hajduk prvih ne sad ovih zadnjih godina isto 5-6 kola isto bodova kao Dinamo i onda pocne,jedan crveni jedan penal,nista sad previse uplitanje i nakon u 7 ili8 kola mi smo 6 bodova iza i onda je njima lako igrat i gurat na 30 bodova jer imaju sve prilagodjeno da dodju i da nikakvog stresa nemaju.
Takva je situacija i sad oni to dobro znaju i zajebano je sto to dobro znaju kako rijesiti.
Ako Rijeka ostane na 6 osvojila je a ako padne na 2 ili 3 boda gotovi su!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ovo što se događa je jadno i sramota me trenutno biti navijačem Dinama, ali nemoj sad molim te koristiti priliku i trolati kako je zbog ovakvih stvari Dinamo godinama prvak... Nemoj generalizirati.
Činjenica je da Dinamo sve do prošle sezone nije imao konkurenta u hnl-u (kadrovski, financijski, logistički), a sad kad im se konačno trese tron, pribjegavaju mutnim poslovima...
Hajduk je već godinama izrazito loše vođen, odavno im visi i nominalno treće mjesto u utrci za titulu. Ti si opet, po običaju, izrazito subjektivan i dočekao si svojih 5 minuta da za sve neuspjehe i frustracije oko Hajduka okriviš suce...
Dobro je Jela rekao, danas svi navijaju za Rijeku. I ja im želim iskreno i od srca da budu prvaci!
Sent from my iPhone using Tapatalk