Crnipetarpogani neoprezno i nenamjerno, ali jako opasno i ruzno za gledat
HNL
Crnipetarpogani Daj molim te takvih naguravanja u 16 metara ima brdo a garantiram da je Dinamo zabio gol nakon takvog "prekršaja " ne bi se gledao Var ni sekunde, žalosno je da Dinamo koji je uvjerljivo najjača ekipa u ligi mora imati poguranac sudački već u prvom kolu prvenstva.
chono Kao prvo nisam Hajdukovac navijam za Osijek kao drugo treba imati i malo objektivnosti a ne sve gledati kroz oči navijača, prvi sam se bunio na smiješne penale kad su svirani za Osijek ( na prvu mi pada onaj nad Mierezom gdje se on baca glavom u visini koljena i pogađa prečku a sudac provjerava Var i svira penal jer ga je ovaj okrznio nogom kad je probao čistiti loptu na toj visini ) zbog takvih odluka liga ispada presmijesna. Korektno suđenje i nek najbolji osvoji naslov i kraj priče….
chono Idemo se jednostavno složiti da su suci loši i da se iz kola u kolo donose diskutabilne odluke nažalost uvijek na korist ove naše ajmo reći velike četvorke. Nije ni čudo da naših sudaca nema nigdje na vidiku što se tiče velikih natjecanja, bit će bolje jednog dana ja sam vječni optimist
Ajmo Osijek !!!
raptileos Utakmica nikakva, sporo bezidejno i jalovo. Ne mogu shvatiti da Bjelica nema muda krenuti sa dvije špice protiv ekipe za koju znaš da će se zatvoriti i čekati kontru. Pojedini igrači kao da su još uvijek na pripremama. Ako zabijemo nekim čudom gol bit će ili iz prekida ili njihove greške ….
Beljo u Bayern do kraja prijelaznog roka.
Novi Mandžo
mali je doktor
Beljo je zvijer, a meni osobno je premekan penal i ja to ne bi nikada sudio…..
chono ono nije naguravanje nego kosarkaski blok igracu u punom trku na loptu…a s obzirom da nisu igrali cibona splite nego dinamo lokomotiva onda se igra nogomet i kosarkaski blokovi nisu dopusteni…slazem se da su nam suci komedija ali ovaj nije niti jednu kljucnu odluku donio krivo
- Uređivano
Zašto je gospodin Bebek za prvu situaciju (zbog koje je ispala cijela afera) rekao da je to “lagan” jedanaesterac a za drugu situaciju kao VAR sudac pozvao svoga kolegu (koji je dosudio simuliranje) na dodatnu provjeru?
Možemo li ovdje pričati o jednakom kriteriju jednog nogometnog suca?
Prika oko ovog se slazemo…obo nije penal trebo bit za osijek