escoban ma Mlakar je meni odlican napadac,samo jebi ga nikako da uhvati kontinuitet…bit ce ovo dobro a jos nismo nikoga doveli…po meni plus sto smo zadrzali sve a sigurno ce biti jos koje pojacanje!

Samo jako dalje 💙❤💪

Dinamo na kraju zasluženo, Hajduk bolji prvo, ali nismo zabili, Dinamo jako dobar drugo + naša panika u obrani.

Sveti Lovre Kalinić opet pokazuje klasu zbog koje se i prodao prije 5-6 godina.

Penale neću komentirati kao ni kadroviranje. Ostaviti ovog Mlakara, dati Vukoviću da puca, i gledati N. Kalinića je tragikomično.

Inače, nelosa utakmica, sudac bolje da se ne komentira.

Od kad imamo Livaju bit ce nitko drugi i ne vjezba penale

Prc, prc 😂😂 decki se lijepo zabavljaju

Moram prokomentirati ovaj pokal….

Ogroman je, i meni osobno neukusan… zaista je ogroman….

I da

Apsolutno ne podržavam kladionice, niti kasina i takve vradžbe, da budu sponzori sportskim natjecanjima, ligama, turnirima etc.

Kupljena pretplata,idemo jako ove godine ❤💙💪

Je li tko malo upratio pricu oko Intera iz Zapresica?HNS im je dao licencu na osnovu Dinamovih garancija da će biti njihova filijala.

Nakon toga Dinamo odustaje a licenca im ostaje.

Inker Zaprešić, ša la la, Inker Zaprešić ša lalala Ha-Ha-HaHa-Ha-Hah

escoban To je to!

Joj mene do ludila dovodi Hajduk!

Bit ce opet pretplata 10 000 najmanje plus clanova,ako nas je bilo prošlu sezonu skoro 76 000 ja ovu očekujem 100 000…

Ja sam sjever ali pomalo iz godine u godinu mi prijatelji malo po malo bjeze na istok ili zapad..Prošlu sam nekako izgurao,uvijek bi nas bilo ali godine su neke,nedam se ali onaj tren kad svi odluce da idu na drugu tribinu morat cu i ja…

Ja još uvijek volim onaj kaos koji vlada na tribini,totalno ludilo.

Kako mi Hajduk volimo to je stvarno nevjerojatno,taj osjecaj kad ides,kad udjes,kad sve grmi i kad zabiju gol…tri reda gore ili dole te nose,ljubis se,grlis i ides doma strasno ispunjen nekom energijom…kad sve gori oko tebe,ništa ne vidiš osim par ljudi do sebe koji su u nekom neobjašnjivom ludilu…

Za ovo sve je Livaja kriv i treba mu spomenik do neba dignuti,obožavam ga!

Ja sam svašta prošao,meni treba da uzmemo prvenstvo i da doživim skupine lige prvaka i mogu umrijeti!

Sve ovisi kako krenemo u sezonu i nadam se da ce napokon u Europi nesto napravit i plasirat se u grupe

A za preplate mi je najveci strah ata ce vjv za par miseci korona opet bit tema br1 i uvest ce one glupe covidtestove i sl.

escoban nece biti lako uci u Europu…a zasto te strah ako budu covid testovi?

Pa mi s pretplatom ako bude opet smanjenje kapaciteta imamo prednost..

Prika i mogu umrijeti!

aj ne seji…. Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

al sva sreća da nećeš tako skoro Ha-Ha-HaHa-Ha-Haha

Fenix Mogu ja ali ne garantiram da ću uvijek moći,ovisno što vam treba pomoći…A i mislim da sam najobjektivniji vezano za Hnl temu.

Prika evo ti Ha-Ha-Ha na "najobjektivniji"

Treba netko tko će nakon završenog kola otvorit novo kolo i zbrajat bodove

Fenix Treba netko tko će nakon završenog kola otvorit novo kolo i zbrajat bodove

I biti dosljedan u tome…. što Prika možda i nije …. Ha-Ha-Hahha

Možda jedan glavni, i jedan zamjenik? Ali da zamjenik ne postane glavni nakon 3-4 kola…

Ja ovako seruckam sa strane, ja ću jedino vezano za HNL možda pratiti ovu vašu kladionicu, ništa drugo…. Ha-Ha-Hahhaa