buz Ne razumijem što očekuješ od mene kao od individualca da radim po tom pitanju.
Očekujem samo razinu objektivnosti i manjak licemjerja. Kada si ispravno napisao da je Mamić krao od Dinama i naštetio najviše upravo Dinamu, onda bi bilo fer i objektivno reći da je istovremeno naštetio i Hajduku i ostalima. Hajduk je mogao ostati konkurentan ISKLJUČIVO s upravom istog obrasca ponašanja – kriminalnog. Hajdukov neuspjeh je rezultat direktnog kriminala Mamića i ekipe iz DInama koja ga je podržavala (te ga podržava i dalje). Ne u potpunosti, možda čak ne i 50%, možda čak ne i 20%, ali jedan veliki dio ide kriminalu Mamića i politrona mu iz Dinama. I ja to moram i smijem reći bez da me se ismijava i vrijeđa mi se vlastita inteligencija.
Ovaj rezultat i ovo prvenstvo, bez obzira koliko se dičili s njima (ne znam ni odakle vam uopće strasti nakon 20 godina cipeliranja praktički mrtvaca) su i dalje direktni rezultat Mamićeve kriminalne vladavine. Dinamo je jednostavno odmaknuo predaleko. Ja znam da Hajduk ni iduće godine neće osvojiti prvenstvo, vjerojatno neće ni narednih pet godina, pad je neminovan jer protivnik je jednostavno prevelik, a hobotnica je umrežena u previše pora aparata... I s time sam pomiren, ali isto tako znam i da je sve što imate sada izgrađeno na kriminalu i po inerciji će trajati još najmanje nekoliko godina.
I apsolutno podržavam što navijate za svoje klubove, ali isto tako mi je jadno koliko se iživljavate ovdje nad nama ostalima. Eto, osvojili ste prvenstvo 19. put u zadnjih 20 godina. Čestitam, ali dajte nekad barem malo objektivnosti i neke ljudskosti.