buz Ne razumijem Å”to oÄekujeÅ” od mene kao od individualca da radim po tom pitanju.
OÄekujem samo razinu objektivnosti i manjak licemjerja. Kada si ispravno napisao da je MamiÄ krao od Dinama i naÅ”tetio najviÅ”e upravo Dinamu, onda bi bilo fer i objektivno reÄi da je istovremeno naÅ”tetio i Hajduku i ostalima. Hajduk je mogao ostati konkurentan ISKLJUÄIVO s upravom istog obrasca ponaÅ”anja ā kriminalnog. Hajdukov neuspjeh je rezultat direktnog kriminala MamiÄa i ekipe iz DInama koja ga je podržavala (te ga podržava i dalje). Ne u potpunosti, možda Äak ne i 50%, možda Äak ne i 20%, ali jedan veliki dio ide kriminalu MamiÄa i politrona mu iz Dinama. I ja to moram i smijem reÄi bez da me se ismijava i vrijeÄa mi se vlastita inteligencija.
Ovaj rezultat i ovo prvenstvo, bez obzira koliko se diÄili s njima (ne znam ni odakle vam uopÄe strasti nakon 20 godina cipeliranja praktiÄki mrtvaca) su i dalje direktni rezultat MamiÄeve kriminalne vladavine. Dinamo je jednostavno odmaknuo predaleko. Ja znam da Hajduk ni iduÄe godine neÄe osvojiti prvenstvo, vjerojatno neÄe ni narednih pet godina, pad je neminovan jer protivnik je jednostavno prevelik, a hobotnica je umrežena u previÅ”e pora aparata... I s time sam pomiren, ali isto tako znam i da je sve Å”to imate sada izgraÄeno na kriminalu i po inerciji Äe trajati joÅ” najmanje nekoliko godina.
I apsolutno podržavam Å”to navijate za svoje klubove, ali isto tako mi je jadno koliko se iživljavate ovdje nad nama ostalima. Eto, osvojili ste prvenstvo 19. put u zadnjih 20 godina. Äestitam, ali dajte nekad barem malo objektivnosti i neke ljudskosti.