Kakvo prosipanje ugleda na Rujevici... Pa Dinamo jedva iznosi loptu iz vlastitog šesnaesterca...
Sve me strah Juvea i Seville!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cijenim tvoj humor, ali smatram da sam u pravu kad spomenem da klub koji 11 godina dominira HNL-om i isto toliko godina konstantno nastupa u euro kupovima izgubi 5 od bilo kojeg prvoligaša...

Znaš li kakvi klubovi još tako dominiraju? Oni poput Šerifa...banana država, banana liga.
A da ne kažemo hrpu manipulacija koje su se provodile...o ugledu GNK dovoljno govori 1000 ljudi na "proslavi" prvenstva svake godine od 2009...
Jeben ugled.
Edit: vidi ti to elitno društvo:

Dobro znaš zašto se na proslavama skupilo tako malo ljudi. To nema veze sa ugledom...
Liga nam nikako nije banana, koeficijent raste iz godine u godinu, digla se Rijeka, sada i Osijek.
Glavni problem lige je infrastruktura, ali to je neka druga priča.
Ti imaš pravo na svoje mišljenje, ali je jednostrano i jako subjektivno.
Stavio si SS klubova sa nizom poput Dinamova, i priznajem, društvo je sve samo ne elitno...
Ali mogao si staviti i listu klubova koji, uz Dinamo, 11 godina uzastopno igraju europsku jesen (skupine CL/EL). Ta lista izgleda mnogo ljepše.
Ja mislim da je većina ljudi sa foruma shvatila što sam htio reći kada sam napisao o prosipanju ugleda...