Zanimljivo mi je kako se osuđuje kriminal u HNL kojeg još treba dokazati a isto tako se podržavaju klubovi i navija za iste koji jesu osuđeni za kriminal)tj pojedinci u klubovima). I onda se kaže "pa nije sve tako loše, ne možemo cijeli klub i povijest odbaciti zbog pojedinog lopova" a ovdje se zbog jednog možebitnog kriminalca bojkotira sve. Zbog njega je prazan stadion na utakmici Istra-Osijek, na utakmici Slaven-Cibalija itd.
Zašto neki navijaju za Juventus nakon svega?
A što je sa Bayern Münchenom? Šef im je za zatvoru na par godina zbog utaje poreza... Hoće se prestati i z taj klub navijati?
Što je sa malverzacijama oko Neymara i malim Messiem? Jesu i oni dalje idoli klincima? Hoće li Barcelona zbog muljanja pojedinaca kolektivno biti bojkotirana?
Ako se osuđuje onda se sve osuđuje a ne samo domaće a za strani kriminal se kaže : ha čuj, ima svugdje kriminala... Ne možemo mi sada bojkotirati.
slažem se da bilo kakvo sastavljanje lista po diskrecijskoj ocjeni neprihvatljivo. Jedino sud može narediti zabranu dolaska na stadion nakon počinjenja prekršaja/kaznenog djela. I to je druga stvar. Netko da odredi po sistemu "ovaj mi se ne sviđa nema ulaska" je bezobrazluk. Ali činjenica je da nisu svi baš sveci, da mnogi izazivaju nerede i vole raditi probleme. I nije baš da se svi ugnjetavaju... Znam iz škole par njih koji su kmečali da ih stalno netko ugnjetavaj, a bili su lopovi obični i radili su probleme i drogirali se.
HNL nikada ne će napredovati, jednostavno sve što vrijedi brzo će napustiti zemlju i otići. Ova lova koja dođe od LP će biti za krpanje rupa i vraćanje dugova, isplate zaosalih plaća itd.
Kada ti igrač Slaven Belupa ima 5000 kn plaću i još mu kasni, što bi ljudi gledali najbolji nogomet jbt.
Dinamo će i dalje biti dominantan,a u LP će ga se guziti...