Koliko dobro je vidjeti pune tribine u HNL-u. Predobro. Poljud gori.

Sramota od lige i suđenja! Prvi penal nije regularan, ali onda nije ni drugi.

Loki tek sam upalio, što je bilo? Za prvi znam da su igrači ranije utrčali

Fenix Ništa, komentirao sam ponavljanje tog penala, jer se i on trebao ponoviti i to zbog igrača Hajduka.

Osijek prvo poluvrijeme po meni dosta bolji, Hajduk ništa. U drugom Hajduk dobiva jer mislim da ovako loše neće odigrati.

Dosta dobro prvo poluvrijeme sa naše strane ali se bojim da ćemo na kraju izgubiti jer smo mašili penal a isto tako nema šanse da Hajduk bude toliko izgubljen i bez ispaljenog metka u drugom dijelu, bitno da samo ne bude nekakvih repova nakon tekme a i usudio bi se reći kako se sudac razmahao sa kartonima da nema šanse da ne bude barem jedan crveni do kraja ................

Osijek sve što Hajduk nije…dobro postavljen, organiziran, kompaktan. Baš izgledaju ko ozbiljna momčad.
      Hajduk rastrgan, veznog reda nigdje, obrana smiješna (Simic 😞)…Livaju pojeo Mile, Al opet nema nikog da mu otvori, Krovinović ni tamo ni vamo najviše na podu….predobro stoji Osijek.
      …Al opet sve se to promjeni s jednim slučajnim npr. ljubičićevim golom.

Neću u gol, možeš se j.

Obzirom na prikazano mislim da je pošteno po bod svakome, jebat ga najviše je na kraju profitirao Dinamo ali daleko od toga da će ova utakmica biti ključna za trofej na kraju sezone, prvenstva se osvajaju na takozvanim malim utakmicama, ko bude manje kiksao protiv klubova od 5. mjesta pa naniže taj će se na kraju sezone najviše veseliti. Nakon ovog kola vidi se da je i dalje Dinamo ipak prvi favorit za naslov što je i logično kad se uzme u obzir vrijednost ekipe i količina love ulupana u istu.........

eraserhead Sve to stoji ali mene jako živcira iz kola u kolo bezidejnost u zadnjoj trećini terena, dobro iznesemo loptu do 30 metara od protivničkog gola i onda dalje ne znamo šta bi sa njom . Jako nam fali jedan play sa idejom koji bi podvalio loptu kroz linije ili čak prešao igrača ili dva ...

5 dana kasnije

Bočkaj prešao u Dinamo. Pao totalno u očima, bio je legenda dosad, nogometni romantik... Osijekove ambicije za prvenstvo su gotove, a Dinamo kupio još jednu titulu.

Spor, trom, sklon problemima i noćnom životu. Ajmo sada Lovrić ili Tolić u Osijek.

buz zagorec je lik i vjerojatno navijač Dinama, ali ne ideš u klub s kojim se boriš za titulu usred sezone.

EDIT: Ne znam Loki, ne slažem se baš. Meni je igračina.

Fenix
          Kakve amaterčine su ovi iz Osijeka. Strašno.

Koji klub usred prvenstva i to kada su svi jednaki, prodaju svojeg ponajboljeg igrača u ekipi?

Ovo je gore nego Bayern u Bundesligi.

Doduše, da je prešao u Hajduk nebi riječ rekao. Za Dinamo vrhunski transfer

Vidjet ćemo kakav će nam bit u Dinamu, ali Osijek si je fakat pucao u nogu s ovim potezom. Pitanje je da li će dovesti zamjenu te da li će biti adekvatna.

vjerojatno su si iz osijeka mislili bolje sada uzeti lovu dok se malo stisala prica oko njegovih problema van terena. zaista ne mogu ni odokativno procijeniti kolika je odsteta ali je sigurno veca sada nego nakon sto ode na iduci koncert sase matica.

Meni je Bočkaj u top 3 igrača HNL-a. Livaja, Petković (kad mu se da) i Bočkaj. Ako ga u Dinamu još više dovedu u red što se tiče forme, mislim da je on legitiman kandidat za repku. Imao je sranja s Mercedesom i benzinskom koju je rasturio vjerojatno pijan što ga je i koštalo poziva u reprezentaciju (mislim u to vrijeme mladu).

Prema ovom članku, Osijek za Bočkaja navodno dobiva 3 milijuna €, Tolića i Leovca te s tim novcem planiraju uzeti Lovrića iz Gorice.