Dinamo u 97 min promašuje mrtvi zicer s 1 metra i onda Murić zabije gol za 1-3 ..
Nisam toliko tužan čak mi je drago ako ovo bude okidač da Damir dobije pendalu i da Dinamo dobije normalnog trenera , šteta Zoki je za Damira svemir...
Dinamo u 97 min promašuje mrtvi zicer s 1 metra i onda Murić zabije gol za 1-3 ..
Nisam toliko tužan čak mi je drago ako ovo bude okidač da Damir dobije pendalu i da Dinamo dobije normalnog trenera , šteta Zoki je za Damira svemir...
malo sam pratio na youtubeu utakmicu, povrsno samo doduse ali ono sto sam vidio igralo se samo na jedan gol ali drago mi je da dinamo barem jedan trofej nece osvojiti.
HideooKoojima Dinamo u 97 min promašuje mrtvi zicer s 1 metra i onda Murić zabije gol za 1-3 ..
Još i Oršićev zicer prije pa pukne preko gola s dva metra
Vidio sam.Ma ja ne znam sto se ceka sa spomenikom od 100 metara.
Samo Rijeka <3
Ako Dinamo sad ne padne u nedjelju neće nikad.
Ništa od Čače, Kopić preuzima klupu do kraja sezone.
Cek al ide opet zdrjeb? Ja mislio sad ide Hajduk v Gorica i Rijeka v Osijek
Ma Zagrebcani uvik traze izgovore , nekad su bili Mamici sad je stadion , nebi da su poljud, rujevica ili osjecki stadion AlianzArena . Sramota da klub koji zadnji 5god konstantno igra dobro u Europi i igra jako gledljiv nogomet (vec dugi niz godina) nemoze napunit prosjecno bar 10000 gledatelja u gradu sa 1mil ljudi .
Doslovno je jedna tribina zatvorena jer bi se mogla urušiti. Pametnom dosta. Prije je samo bio ružan i neudoban, sad se doslovno urušava. Zagrebačka publika je malo razmažena, to je istina i tu je više faktora u igri, ali budi siguran da imamo komforni stadion da bi bilo puno više gledatelja. Dok je u Splitu ugodnih 15-ak stupnjeva tijekom kasne jeseni tu bude već 2-3 stupnja pa i niže. Baš sam bio u Dalmaciji u subotu, u ZG su mi se jaja smrznula ujutro, dođem dole u kratke rukave se skidam. Nije usporedivo. Nisu svi HC navijači koji umiru za klub da će se smrzavati na onoj ruini. Nitko ne spori da je atmosfera oko Hajduka drugačija.
Samo su mi glupi ti argumenti s publikom dok vam klub godinama ne može prismrditi naslovu i prosječno bude iza osvajača 20+ bodova. Ne razumijem što taj argument zapravo treba značiti, što dokazuje točno?
Kad od tih milijun ljudi odbijete ljude koji nisu Purgeri, onda to više nije baza od milijun ljudi.
Ovaj Blažićko, najodvratniji nogometni komentator na TV-u.
Imaš komentatore poput Vele ili Frančeskija za koje znaš da navijaju za Hajduk, ali to nikad nećeš osjetit u prijenosu.
Inače dosta dobar Hajduk.
Kakva klasa. Blažićko kao da je umro netko
Opet Theophile. Koje iznenađenje.
Prasičko ko da komentira sprovod
S drive strane ML10 Bog Otac nogometa
0-2 Blažičko je pustio suzu
Ale aleeeeee
Ovaj komentator moze bar glumit neku neutralu , a ne ko da mu je mater umrila kad Hajduk zabije!
Hvala Gustafson “nije do trenera”
Prika pa nisu bili u pravu, hajduk je prije velike gospe ispao iz europe.
ne zelim te provocirati stvarno mi je uzasno drago zbog pobjede ali ova ekipa je pre skupa da bi igrala samo hnl na jesen stoga mislim da je ukupno gledajuci ovo do sada sve napravljeno kad se zbroji vise neuspjeh nego uspjeh.
samo sto je momentum definitivno na hajdukovoj strani i to se treba ozbiljno iskoristiti prije nego sto krene euforija.
Navijao danas za Hajduk mada je Osijek moj klub ali ovo je fenomenalno za nastavak prvenstva da su četiri kluba u par bodova i teoretski svi još u igri za naslov. Naravno sa navijačke strane bi volio da se dogodi čudo i Osijek podigne pehar ali treba biti objektivan i reći da gledano čisto po roosteru i Dinamo, Hajduk i Rijeka su po kvaliteti ispred nas. Bjelica izvlači maksimum iz radničke i trkačke ekipe kojoj poprilično fali poneki individualac Livajine kvalitete. Sretno svima u nastavku i neka najspretniji i najsretniji dođe do naslova ( a da nije Dinamo za promjenu ).
To je to, taman ce jedna utakmica bez gledatelja pomoc da se osvoji prvenstvo
Blažičko kmeči što nema krova na stadionu pa da zato ima malo gledatelja. Ne bih se složio.
Dinamo razbije Tottenham i uđe u 1/4 nekoliko komentara. Hajduk pobijedi Dinamo, gori svemir. Veselite se. Treba izaći iz depresije.