greyback
Dijete nije suspendirano, dobilo je PREPORUKU da ne dolazi na treninge dok se ne smiri situacija.
Nije govno, nego se pas posrao. To dijete je izgleda svakako prekriženo, čak i ako sutra nešto bude od njega.
A što je vama Kek napravio da ste ga gađali stolicama tijekom cijele utakmice u Dugopolju?
Ništa. Hrpa debila, nisam to ni opravdao? Vidim da ti pokušavaš to opravdati iako pišeš ovo:
Ne opravdavam upad na teren i divljaštvo,
Upravo si to radio, a smiješno je to što ja ne branim nikoga, već samo komentiram divljaštvo. Komentiram i ove debile kod nas, a bogami i ove. Meni je neviđeno da u istoj utakmici upadnu dva "navijača" u teret i to sa Istočne tribine i doslovno počnu tuči igrače Hajduka? I onda nakon toga onakvi napadi na ložu, a osiguranja nigdje + nevjerojatna netrepljivost. Ja bi rekao da su ovi naši iz uprave nešto rekli, ali stvarno nisu, niti to ikada rade.
Što je Livaji trebalo da ide slaviti gol i provocirati ispred Armadine tribine?
Gol je pao...ispred te tribine? Gdje je trebao ići? Na drugu stranu terena? Što je najbizarnije, Armada nije radila probleme koliko je ekipa s Istočne i Zapadne tribine, znači ni to nije "opravdanje" niti nekakav trigger. Wow, protivnička ekipa je zabila gol i slavi...grozota.
Doživljavali su i čelnici Rijeke svašta u Splitu
Poput?
Okani se vrijeđanja. To što si ovdje na forumu okružen istomišljenicima i navijačima Hajduka ne daje ti za pravo da vrijeđaš tuđe klubove.
Pa govorim istinu. Rijeka je mali, provincijski klub. U Istri i kvarneru ima više navijača Hajduka nego Rijeke. Uostalom, Hajduk je i spasio tu Rijeku kada je kupio braću Sharbini za i dalje rekordnu cifru u HNL-u od 3 milijuna eura (što je naravno previše, ali sve je bio dogovor), tako da stvarno Rijeka od svih klubova i njihovi navijači nemaju što kazati Hajduku. Ikad.
Nebitno kakav je Hajduk (a generalno je nikakav u zadnjih 15 godina), i dalje očito nabija komplekse. Srećom pa kakvi god da jesmo, barem se Uprava ponaša gospodski prije i na gostovanjima i nema kurčenja kao kod ostalih.
Opet ponavljam, Rijeka je provincijski klub, a to su pokazali i ove godine sa svojim lažiranjem povijesti. Klub koji pokušava biti veći nego što je i koji se srami svoje povijesti je upravo to što je. Hajduku je realno veći derbi sa Šibenikom nego sa Rijekom. Ali ajde, eto Hajduk je opet u pozitivnom skoru s obzirom na blamaže zadnjih 5-6 godina.
Imate vi previše primitivaca u svojim krugovima. Nemoj biti licemjeran.
Znam sve ja to. Ako išta pratiš što pišem ovdje, ne bi mi morao to napominjati. Niti branim, niti govorim da je ovdje itko savršen, ali razloga je bilo ravno NULA za onakvo ponašanje prema igračima Hajduka, a i Upravi na kraju utakmice. Doslovno nitko nije ništa rekao prije ili poslije utakmice.
U 2021. da se ovo događa u najvišem razredu nogometa je nedopustivo.