Fenix ajme prika igraju ko nikad!

Najbolji Hajduk ove godine!

Livaja se vratio,Zaper,Uremovic,Sigur….Sahiti…igraju ko nikad!

Ako ovo dobijemo ide sve u picku materinu,euforija ko da smo prvaci svijeta

Sigur bolji od Dani Alvesa

Daj stavi u gifove Livaju kako me prci da mogu stavit svaki put kad zabije gol taj gif

Prika Daj stavi u gifove Livaju kako me prci

Giphy - ron burgundy GIF

I drugo poluvrijeme katastrofa.

Rutinski

Prvo najbolje drugo lose…

Idem u mrak malo sam sa sobom…tuce mi srce,popio sam tableta a nikako da se smiri…a u prvom sam svrsio 10 puta tako da mi nema jebanja iducih mjesec dana

Link za neki kvalitetan stream ili za yt link? Ako može netko postaviti uoči utakmice večeras (za DZG ofc). Hvala.

Dinamo izgleda kao propala vojska. Mislim da je večeras za Jakira gotovo. Ovo je, bez obzira na kvalitetu igrača, loše. Pristup, akcije, forma. Katastrofa.

Loki jakira otkaz nece dobit tako skoro jer bi onda priznali da su pogriješili s biscanom

Prika nek se oporavi jer znam sto prolazi a odlican je trener…moj tata trenutno prolazi kroz to i nedo bog nikome

Crnipetarpogani ne daj Boze nikome..mislim da nema danas obitelji a da se s tom bolescu nije borila ili bori…

escoban a nekakva pravila odnosno naputci u zadnje vrijeme kaznu da ako se od tijela odbije u ruku nije ruka…tako da to nije problem. Problem je zasto to onda nije tako uvijek?

chono Ovo je bio prvi post u ovoj temi koji nije ima veze ni sa Hajdukom ni Dinamom, a sad si zajeba stvar 😂

Evo tebi jedna pjesma dok nađeš cetvrti gol

Koji kralj od komentatora na Maxsportu. Danteov Pakao i izdajice xd

Odlična utakmica prvo poluvrijeme, čvrsto, borbeno.

Najpošteniji rezultat

Pravi muški nogomet

Bel nikada ne razocara kad treba posteno sudjenje.

Melem za oci!

Ovo tek danas vidim…na oko je izasla ali mislim da je ovaj VAR totalno govno…

Pravila su im katastrofa…

To je ova situacija koju sam neki dan stavio u dr temu…

Prika var je unistio nogomet i njegovu car. Suci su prakticki visak

9 dana kasnije

escoban ovo je strasna vijest!

Mega pojacanje,mali ce se prodat vise od Vukusica.

Plus sa Sigurom isto produzujemo,to su prioriteti!

To je to!Ovo je veliki plus

Za konkurenciju vrh vijest, madam se samo da vise od 10min po utakmici nece dobijat i zao mi je za Brajkovica jer sa ovim pada u 6i plan -.-

escoban ma on nece moc vise od pola sata…a za pola sata ce nam biti top…Brajkovic je krilo i nece mu smetat…i ja bi ga volio vise viditi

Brajković je krilo, ovaj je čista devetka. Vjerujen da će Karoglan dat šansu Brajkuloviću, pogotovo ako se nastavi ovako loša forma krila.

Iako je upitno dali Kalinić i Livaja kao dvojac mogu zajendo igrat utakmice jačeg tempa. Mislim da se ne možemo oslaljat na jednog Čujića kada budemo hvatali rezultat ili kada Livaje ne bude bilo u kadru. Ozbiljnog golgetera treba jako skupo platit… Trajkovski je jedini koji tu može uskočit ali ni on nije tipični golgeter.