Fenix ajme prika igraju ko nikad!

Najbolji Hajduk ove godine!

Livaja se vratio,Zaper,Uremovic,Sigur….Sahiti…igraju ko nikad!

Ako ovo dobijemo ide sve u picku materinu,euforija ko da smo prvaci svijeta

Sigur bolji od Dani Alvesa

Daj stavi u gifove Livaju kako me prci da mogu stavit svaki put kad zabije gol taj gif

Prika Daj stavi u gifove Livaju kako me prci

Giphy - ron burgundy GIF

I drugo poluvrijeme katastrofa.

Rutinski

Prvo najbolje drugo lose…

Idem u mrak malo sam sa sobom…tuce mi srce,popio sam tableta a nikako da se smiri…a u prvom sam svrsio 10 puta tako da mi nema jebanja iducih mjesec dana

Link za neki kvalitetan stream ili za yt link? Ako može netko postaviti uoči utakmice večeras (za DZG ofc). Hvala.

Dinamo izgleda kao propala vojska. Mislim da je večeras za Jakira gotovo. Ovo je, bez obzira na kvalitetu igrača, loše. Pristup, akcije, forma. Katastrofa.

Loki jakira otkaz nece dobit tako skoro jer bi onda priznali da su pogriješili s biscanom

Prika nek se oporavi jer znam sto prolazi a odlican je trener…moj tata trenutno prolazi kroz to i nedo bog nikome

Crnipetarpogani ne daj Boze nikome..mislim da nema danas obitelji a da se s tom bolescu nije borila ili bori…

escoban a nekakva pravila odnosno naputci u zadnje vrijeme kaznu da ako se od tijela odbije u ruku nije ruka…tako da to nije problem. Problem je zasto to onda nije tako uvijek?

chono Ovo je bio prvi post u ovoj temi koji nije ima veze ni sa Hajdukom ni Dinamom, a sad si zajeba stvar 😂