Bel nikada ne razocara kad treba posteno sudjenje.

Melem za oci!

Ovo tek danas vidim…na oko je izasla ali mislim da je ovaj VAR totalno govno…

Pravila su im katastrofa…

To je ova situacija koju sam neki dan stavio u dr temu…

Prika var je unistio nogomet i njegovu car. Suci su prakticki visak

9 dana kasnije

escoban ovo je strasna vijest!

Mega pojacanje,mali ce se prodat vise od Vukusica.

Plus sa Sigurom isto produzujemo,to su prioriteti!

To je to!Ovo je veliki plus

Za konkurenciju vrh vijest, madam se samo da vise od 10min po utakmici nece dobijat i zao mi je za Brajkovica jer sa ovim pada u 6i plan -.-

escoban ma on nece moc vise od pola sata…a za pola sata ce nam biti top…Brajkovic je krilo i nece mu smetat…i ja bi ga volio vise viditi

Brajković je krilo, ovaj je čista devetka. Vjerujen da će Karoglan dat šansu Brajkuloviću, pogotovo ako se nastavi ovako loša forma krila.

Iako je upitno dali Kalinić i Livaja kao dvojac mogu zajendo igrat utakmice jačeg tempa. Mislim da se ne možemo oslaljat na jednog Čujića kada budemo hvatali rezultat ili kada Livaje ne bude bilo u kadru. Ozbiljnog golgetera treba jako skupo platit… Trajkovski je jedini koji tu može uskočit ali ni on nije tipični golgeter.

Ako Kalinic ulazi, Livaja ide prema krilu sta uzima prostor Brajkovicu…

Ja mislim da je on tu kad Livaje ne bude,proslo je vrijeme kad su mogli zajedno…jednostavno ne vjerujem da Kalinic ima snage za vise od jednog poluvremena…ali ce nam dobro doci kad i ako se nađemo u situaciji bez Livaje ko lani protiv Belupa kad Ljubicic nije nista zabio…da je bio Kalinic bili bi prvaci

Livaja ne ide na krilo nego je desetka onda prava iza Kalinica

Koliko igra da igra, neka ga natrag. Ima nešto poetično u tome da podigne pehar u svibnju, zaslužio je

Fenix A još je poetičnije da u svibnju, kao što je već postala Hajdučka tradicija, podigne zdjelu punu masnih fritula. 🥈

opet klasicni dinamo u 90im se dolazi do vodstva -.-