HNL
escoban da slazem se…krila su katastrofa…govorim ti jos najmanje dvojica dolaze koliko znam…sa ovakvim krilima ne mozemo napadat 4.ligu…Sahiti dosta pogubljen…nije onaj pravi…meni je zao Mlakara…nisam nikad pitao ali mi se cini da su jedva docekali ga prodat…pa opet u 2.ligu Talijansku…svasta…pod hitno krila…a sa Zaperom konacno oslobađamo okova ostale igrace….
Da je Dinamo u pitanju išli bi na tribine i tražili mobitele od ljudi koji su snimali.
- Uređivano
eraserhead imas sliku u ravnini, legit gol, nema zaleda. S druge strane pored opravdanih penala Dinama i dalje ne vidite na snimkama nista.
Glava, stopalo iza linije, rame u ravnini s linijom. Ciao
eraserhead ne spominji mi ga, kosa mi se dize na glavi od njega
- Uređivano
Oko Dinama se vrti nekoliko opcija za transfer l, ili se vrtilo.
Navodno je Bišćan želio dovesti Kotarskog, a nakon njega Pandura, ali oboje bezuspješno. Labrović je preskupa opcija trenutno?
Za obranu je najznačajniji bio lijevi bek Mensah iz Auxerrea, ali u to se krenulo izrazito kasno i nije prošlo. Najnovija želja je Borna Barišić i to tek od zime, a pitanje je koliko je on dugoročno rješenje. Također, gleda se bek Lokomotive. Od stopera u igri je bio neki Tunizanin, ne mogu se sjetiti sad imena, ali navodno da za njega grizu iz francuske prve lige.
Krilo, ide priča da se traži onaj klinac od 18 godina koji je rasturio protiv Partizana, ali Danci neće samo tako prodati. Ibrahim Osman iz Nordsjaellanda. Ovo je praktično nemoguća misija.
Najvažnija vijest je bila da Dinamo želi Pierotta iz Maccabija, ali nije ponuđena dostatna lova. Petković je bio u željama Borussije D. Trabzon je i dalje u igri, a sad su se uključili Saudijci u kojem je Bilić trener.
Ademi - Kinezi traže duplo (1 > 2 mil.). U igri je Trabzon.
- Uređivano
Kako sam bio najlgasniji red je da se poklopim po usima,vise se javljat necu jer ispadam smijesan.
Uglavnom Perisic je bio sve dogovorio a klubovi se nisu uspjeli dogovoriti,onaj tren kad je poletio za Australiju je bio presudan…
Drugi napadac je isto propao u zadnji tren i ovo je sad katastrofa…
Usli smo bez napadaca u nastavak sezone sa Dolcekom na krilu…
Mogao bi jos svasta u vezi transfera ali necu se pravdat.
Tko ce doc na zimu bas me briga!
Vratite Kranjcara
Neka mole boga da Livaja bude fit do sljedeceg roka, mislim da ce ovo bit i vise nego dovoljno za potuc ce za titulu…
Copy/paste s portala
"KLADIONICE su nakon završetka prijelaznog roka u SuperSport HNL-u ponovno korigirale koeficijente na prvaka Hrvatske. Dinamo je prije početka sezone bio ogroman favorit te je na njegovu obranu titule koeficijent bio 1.35, na Hajduk 3.7, na Rijeku 10 i na Osijek 15.
U trenutku u kojem je Hajduk imao 11 bodova prednosti uz dvije utakmice više, bio je izjednačen s Dinamom prema kladionicama, da bi nakon poraza Hajduka od Istre i preokreta Dinama u Osijeku koeficijent na Dinamo pao na 1.75, a na Hajduk skočio na 2.30."
Skužile i klade ko mora biti prvak.
Neki deal koji ukljucuje Perisica?
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1700901584471748831?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg