Prika
Sljedeće godine neka bude - 38 milijuna, što da ne. Grad će platiti kreditom, umjesto da se oživi npr. KK Split.

Nexus haha daaaaa...ma ne brini se!
    Uzimamo duplu krunu igramo ligu prvaka i sto se mene tice mozemo ispast u 4.ligu...samo da mi je neke stvari opet doziviti

Veceras ako dobijemo dajem ruku u vatru da smo prvaci!
    Izjednaceno ili izgubljena utakmica za nas znaci oprostaj od toga sna
    @Nexus salio sam se jutros,prika baci brigu na veselje

Caktaš legenda 😆

Hajduk prvi poluvrijeme nije došao.

Ode se nezna ko pije ko placa majko mila , hajduk uzas

Sudac totalno pogubljen a jebo ja sebe ako Mijo nije namjerno mašio penal

Triba Lovrica provocirat da dobije drugi zuti

gusterko haha to je Mijo Caktas,vise ih je falio nego zabio i dalje puca penale...ja ne znam tko je tu lud...
      Inace bubnut ce me srce ako nastave ovako dr poluvrijeme

Nekad su se meni rugali sa ovom slikom 😀

Prika ma rekao ja legi na poluvremenu to je X ko kuća samo što će time najviše profitirati Dinamo

Hajduk los,sporo,bez ikakve ideje...ova utakmica je bila biti ili ne biti a oni je ovako odigraju,katastrofa!
        Jako lose sve skupa,moram priznat.
        Mislim cak da je ovaj glupi sudac ipak na kraju dobro sudio,ako me nije iza onog crvenog Lovricu pa ponistenog kartona i jedanesterca za Osijek danas bubnulo srce nikad nece!!

Od kad je Kalinic dosa igra se usporila za 70%

Totalni mi svejedno ko je pobjedio ili izgubio ali dobro da sudac nije rjesio derbi tj da je pucao Caktaš bilo bi nepodnošljivog kukanja sa obje strane, ovako kako su igrali dobar im je po bod.

Laf ma ne bi,mislim da je dobro sudio koliko god je sve islo u korist Osijeka.
          Osijek je bio bolji,mene brine kako smo utakmicu koja nam je znacila zivot ili smrt ovako lose odigrali.
          Sad tu opet ostaju neke kalkulacije ali cinjenica je da smo dobili da bi dobili krila do neba...
          Ima jedna dobra stvar,u slucaju da sad dobijemo ove tri utakmice, protiv Dinama ce morat dobit pa aj bar da njih skinemo

U zadnja tri kola HNLa 50 posto utakmica završilo je 0-0 ili 1-0. U samo dvije su oba dala gol. Nadodajmo i ovu tragikomediju od suđenja i imamo povratak starog HNL-a.

Dinamo osvaja ligu 100%. I to barem 2 kola prije kraja. A ja se ponadao da će biti ludnica do kraja.

Krovinovic priznao da nije penal,kako mi je drago!
            Taman nas titule kostalo,neka je to napravio!!