Brijac Ako ništa barem bi suci već sad trebali uskočiti da se ne blamirate ovako.

vi se blamirate trideset godina

Giphy - The Office Lol GIF

@Deadwalker

I ja naivan petkom navečer poput Hajdukovog navijača nakon poraza od Lokomotive.

Giphy - jose mourinho win GIF by KICK

4 dana kasnije

majko mila koja golcina

Giphy - Thierry Henry Smile GIF by hamlet

Idem napravit fritule hehe

Thumbnail 😂

Ne znaju ljudi da za HNL trebaju staviti “Most corupt league”.

Khm khm, osijek, belupo… tko vam je kriv sto ste kenjada od kluba

chono evo još jednog "anti-mamićevca" kojem ne smetaju sve titule i gadosti oko njih…korumpirani suci i opraštanje dugova dodavanjem slova g.

A svi "navijači" veliki Hrvati kluba kojem je ime dala KPH. Nastao kada i "prijateljski" klubovi u BG.

Dinamo prije domovinskog rata i ovaj osim imena i nazovi neke slijednosti nemaju ništa zajedničko.

Stvaranjem Hrvatske i bolesne Tuđmanove ideje o tom klubu ima veliki broj Hrvata kojima se taj klub zgadio.

Sa druge strane bahatost južnjaka, mi smo najveći, mi vam punimo stadione također kod određenog broja Hrvata izaziva odbojnost. Dokaz o dva "režimska" kluba je odluka vlade da Maksimir i Poljud proglase sportskim građevinama od nacionalnog interesa što je bezobrazluk par exallance da svi građani plaćaju izgradnju/renoviranje stadiona da bi ta dva ista kluba taj novac koji bi trebali utrošiti u izgradnju stadiona troše na svoje momčadi i povećavaju svoju sportsku konkurentnost na nepošten način.

Ali, s obzirom da živimo u nepoštenoj državi, ništa čudno.

Sve je to ostavština bivše države na koju se ti isti "navijači" gnušaju. Drugi dio bivše "velike četvorke" na isti princip djeluje preko granice.

briatore Dinamo je najvise pokraden u cijeloj prici, najveca zrtva, klub bez stadiona, bez uvjeta za rad s obzirom na ugled koji zasluzuje i koji uziva s obzirom kakve igrace je dao po najvecim klubovima svijeta.

Politiku i jeftine kafanske price stavljam sa strane. Ako je mogla Rijeka uzeti naslov, moze i Hajduk. Samo nemoze jer su jadni. Klub mafijasa, dilera i stotine managera i kriminalaca. Polako to kuzi i Rino, a Perija je skuzio u vrlo ranoj fazi. Leglo drogeraske mafije Splita i drzave

chono Da Dinamo je zrtva o boze pomozi 🤦‍♂️

Da nije bilo Mamica, nebi bilo ni europe, ni kadra ni novaca. Dinamo je iz ove price izasao kao da je dobijo ma lotu. Za sve sta je mamic napravio trbalo vam je lupit kaznu od 500milj eura i ubacit vas u 3ligu.

escoban da nije bilo Mamica bio bi novi stadion i nekoliko desetaka milijuna eura vise. I dalje bi bilo Kuzea, Modrica, Corluke, Eduarda i naslova prvaka. Klub je pokraden do zadnje lipe

Evo kaze Rino opet pokralo. Pa jebemu do kad ce ta Istra haracit HNLom i stvarat privatnu prciju od lige? Ima li kraja ovome?

Nisam gledo, pa hajde da vidimo. 🤔

herc odmah slijedeca akcija penal za Istru 🤣🤣

Mekano i jedno i drugo za penal, ovo tek što ga je primio već se srušio, iako glupo da ga uopće ideš tako navlačit za dres, samo zato bi ti ga sudio. A i ovaj crni čini mi se da se više poskliznuo jer je naglo stao pa da ga je inercija odnijela.

Oba su bili penali.

Kad to kaže čovjek koji ne može smislit ni Hajduk ni Dinamo, onda je tomu za vjerovat, jel.

briatore Oba su bili penali.

I meni tako izgleda. Koja smijurija od lige, za šta uopće VAR imaju.