Prika kakva to sranja izvodiš
HNL
Deadwalker svi imaju huligane, ali ovi dolje vode hajduk
Utrcali po dres Petkovica
Svakog iz te skupine maloumnih debila locirat, spremit u ćuzu, namlatit ko zadnjeg idiota (šteta kaj to ne smiju) i oderat ih po novčaniku da isplaćuju to sljedećih 5-10 godina.
Žao mi onih normalnih kojih definitivno ima u puno većoj mjeri, a praktički su (ko i klub) taoci ovakve stoke.
Ma sta govoris, tako se voli svoj klub neredima, razbijanjem i titulom na silu. Ko razmazena djeca kad im uzmes igracku.
Ali zaista lijepi plavi dani u Splitu. Jos je i Dinamo nabio torsidu u fustalu
Deadwalker hoćeš reci da plavi tim nema huligane?
Svi huligani su sramota. Prvo samima sebi pa onda svojim roditeljima, a i klubu.
Al daj zabri kolko je jadno bit huligan za klub kao Hajduk
Samo mi je žao Ivana Perišića, mora da je oduševljen gdje je došao. Nakon takve bogate karijere sad će njemu na poluvremenu debili s tribine davati taktičke naputke. A onda će na kraju utakmice morati bježati u svlačionicu. Tužno.
Ja ga ne žalim, dobro zna gdje je bio i gdje se vraća. Pretpostavljam da je iz ljubavi i zahvalnosti klubu koji ga je digao, inače bi sigurno dodao određenu masnu cifru milijuna eura s nekim tamo Arapima u najgorem slučaju.
Neki uletavaju u teren, a neki u Grčkoj noževima bodu suparničke navijače.
[deleted]
Brijac malo si zabrijao
Koliko ovaj moze srat to ne more niki
Po imenima nikad bolji, igra je na početku sezone bila dobra a ovo zadnjih mjeseci je negledljivo loše. Debeli Livaja otvorio restoran, smrce i banci svaku vecer, nabija 7 kg i ne može kondicijski ni jedno poluvrijeme prezivit. Diallo svaku loptu koju primi mozes otpisat, ubacaj moze uc u 16 metara jedino ako mu poskoci preko noge. Strasno lose, a ovo nan je bila sezona prilike jer je Dinamo nikad gori. Nista cekamo jos 20 godina na priliku.
Torcidu necu komentirat, ako zelite bojkotirat onda ne dolazite na utakmice a ne sramotit se iz utakmice u utakmicu sa ovakvim ispadima. Paljenje kontejnera ko 70tih, ulaz u teren za obracun sa BBBom kao da su oni krivi sta nam je igra kurac. I jebeni igrokaz bakljadama, svaku utakmicu, kad se slavi, kad se gubi uvik bakljada, vise nije ni spaktakularno kao sto je znalo biti.