Nisam ni trebao danas gledati na netu, već sam znao unaprijed da će Hajduk sam sebe pobijediti. Šteta za propuštenu priliku, no ima još utakmica do kraja.

Samo cu ponovit ono sta govorim ima 2 sezone Kalinic je KURAC od igraca, taj lik nezna se ogradit nezna skocit samo se baca i mase rukama…

I btw. nebi Hajduk bio hajduk da neubije eforiju kad je najveca

Fenix bio si u pravu prerano sam vam cestitao…nikog euforija ne moze ubit ko hajduk

Nije Hajduk sam sebe pobijedio i uništio si euforiju, nego ga je Rijeka pobijedila. Nije bilo dosta ni 11 minuta sudačke nadoknade.

Evo izgleda da nema Livaje 3kola bit ce veselo, odlican pocetak u drugi dio sezone

greyback nisam ja ni rekao da je drugačije…cinjenica da rijeka trenutno igra najbolji nogomet a dinamo i hajduk bez ideje u igri

Fenix Ne treba na to nasjedati. Tko zna što su oni (Brekalo i menadžer) tražili mimo tih mejlova i kakvi su se razgovori vodili.

Fenix mislim da si vrhunski pogodio opis "poljuljan karakter". Po meni solidan igrac ali nije dosegao potencijal a nisam siguran da ikad nove. Nije meni krivo za brekala meni je krivo sto su Pjacu pustili rijeci

Crnipetarpogani ja za Pjacu baš jako navijam i obožavam što se vraća u formu. Neće to nikad bit ona razina, ali lijepo je valjao Sigura i Uremovića za vikend. U Dinamu sumnjam da bi dobio takvu šansu

Btw ne znam zašto i malo se gadim sam sebi, ali pratim svaki vikend i Halilovića. Čovjek se isto vraća u formu i…drago mi je

Fenix pa dobio bi sansu…kad dinamo cijelu sezonu na lijevom krilu nema nista…a meni je pjaca na 70 posto bolji od hoxhe

Ode Ljubicic u AEK

Fascinantna je ta medijska hajka na Dinamo, a nikad bolji i skuplji Hajduk ima više poraza u ligi od tog užasnog Dinama.

Ne kažem da je Dinamo dobar, grozni su i muka je i gledati kako (ne) igraju, ali ovo medijsko izdrkavanje je još mučnije.