Što uradi Eze, dao bih mu penal istoga časa. Šteta, kriteriji kriminalni u PL-u. Nedorečeni i ujednačeni.
HNL
S hrpom prijatelja i poznanika sam se pokačio zbog tih stvari. Do ove sezone nisam punih 10 godina uzeo pretplatu, niti sam, osim ponekog europskog gostovanja, išao na utakmice jer nisam htio sudjelovati u tom cirkusu. Tako da me nemoj stavljati u neke svoje konstrukcije jer niti si našao pravu osobu za moralizirati, niti mi tvoje mišljenje išta znači.
Izašli detalji prelaska Jakirovića u Dinamo
Tl;dr: - 250 000€ odštetna klauzula, a vrla nam predsjednica je velikodušno ponudila da Jakirović vodi Rijeku u još jednoj tekmi a da Rijeka zauzvrat odustane od odštete.
Pojma nemam tko je Vlatka Peras ali ako je ovo istina ne cini mi se kao pretjerano pametna osoba.
Navodno da dolazi i Mierez u zločesti Dinamo, do petka bi trebala bit potvrda.
Sopić u Rijeci.
Rijeka - velika šteta.
Dinamo - mislim da po korištenju igrača, Japanac, Francuz, Menalo nemaju što tražiti u Dinamu. Emreli opet pokazao - ništa. Igrali su kao i do sada, samo su bili bolji u završnici. Iako, i tu je bilo sreće jer je Ljubicic opet brljao u obrani, ali Spartin napadac se nije snašao. Treba ovdje dobre tri-četiri akvizicije.
Ako je ovo istina fala bogu vise…
https://dalmatinskiportal.hr/sport/hajdukov-prvotimac-odlazi-u-italiju/178595
Sad dovest nekog ko zna igrat