Prika Kao što rekoh premekan penal za Osijek osobno bi pošizio da nešto tako sviraju protiv naših stopera ( Osijeka jel da ne bude zabune ) smeta užasno loš kriterij kod sudaca gdje 2 kola nešto je prekršaj ili ruka i penal a sljedeća 2 kola to je čisti start i igranje ramenom, nikako da se uspostavi kriterij koji će biti jednak za svih 10 klubova u ligi a ako se po jutru dan poznaje bit će ovo sezona puna cirkusa
HNL
- Uređivano
gusterko ja nisam gledao pa ne znam,nisam stigao…ne mogu nista reci po tom pitanju.
Ma jasno,trebaju kriteriji biti isti i to je to,jer ce ovako uvijek biti prozivanja…pogotovo jer nasi suci znaju uci u svlacionice pa pjevati sa igracima nekog kluba…ili svirati sa njima gitare…ili jesti na racun tih klubova…i sto ce meni onda VAR!?
Ovdje bode u oci mene vise sto nisu analizirali Dinamo-Lokomotiva nego ovaj penal Osijeka…
Nisam ni to gledao jer njih ne mogu na oci ali vidim da se i tu neka bura oko toga digla…
Sve u svemu nije dobro sto se odmah na pocetku sezone o sucima prica
Evo sad se javila Istra u vezi VARa da nije istina da nije bilo struje tj da je nestalo ali odmah doslo…a i Osijek poziva Marica na suceljavanje zbog ove gore izjave da nije bio penal…
Uglavnom prvo kolo a vec cirkus…zato sto su đubrad korumpirana!
Misli na to da je materijal ovaj gif nastao nakon što je izvučena Žilina. A svi znamo kako je to slavno završilo.
Prika da, na zdrijeb
Haha,odlican ti je.
A jebi ga dogodi se,mi ti inace ne pijemo ne plesemo i ne sviramo sa sucima…zato nam se dogodi da izgubimo…
Poznata su druzenja sa sucima iz Europe, gdje su ti nemili dogadaji doveli do povlastica prilikom igranja skupina lige prvaka i uefinih kupova, slijevanja europskog novca u klubove hnla, te povecanja klupskog koeficijenta na duge staze.
Jedan od poznatijih takvih dogadaja u novijoj povijesti je izbacivanje Totenhama u Zagrebu. Naime, nakon bogate vecere i druzenja sa dinamovim vodecim ljudima, Davide Massa se opustio uz lake note tamburice i trgao je kosulju sa svojih prsa u zanosu i sveopcem deliriju. Kao svaki pravi Talijan, zatrazio je i starogradske hitove minulog doba Jugoslavije i zadimljenih kavana koje su mu ispunile srce i dusu.
To je urodilo plodom, naime, kod sva 3 gola Orsica lopta je imala putanju po travnjaku tocno tamo gdje je sudac zelio. Prolaskom po mokrom travnjaku Maksimira, Massa je znao sto radi, stvorio je brazde i ulegnuca pod kutom od 17.8 stupnjeva, sto je omogucilo Orsicu nadrealne suteve i putanje lopte koje su totalno izbacile iz kolosjeka protivnickog golmana.
Nakon velike pobjede, Massa je napravio korak dalje. Usao je u svlacionu Dinama, te uz taktove Mice Trofrtaljke proslavio pobjedu svojih domacina.
Svemirska ikona, indonezijski Ronaldo. Jedva ga čekam vidit u HNL.-u.
Isto mi zao sto se Inter gasi..bas tuzno..
- Uređivano
Žgomba iz Istre, 17 godina i ogroman talenat. Strašno je što radi Varaždinu svaki put kad primi loptu.
Vikend bez Hajduka,ubit cu se….