Buraz bio u vojsci 99-te i vrati se on jedan vikend i nosi sivonju i 6 originala. Frend iz vojarne mu dao jer mu je buraz pričo kak ja doma udaram po C64 i Nintendu i kak volim to.
TOCA
Resident Evil 1
Alien Trilogy
Apocalypse (Jebeni Bruce Willis)
Fifa 98
Tekken 3
Bez memory kartice, to smo nabavili kroz 2-3 mjeseca. A kroz godinu dana smo kupili ono veliko bijelo đubre od memory kartice sa 120 slotova, nije više bilo muke isusove što brisat sa kartice jer nema više mjesta na njoj.
I otad je krenulo sa plejkom <3 . Naravno, ovu smo vratili tom liku kad je vojni ropk bio pri kraju (hvala mu do neba gdje god da je sad, živ bio 100 godina) pa kupili novu.
Sjećam se da smo ja i buraz igrali Aliena svaki na svom saveu. I došo on dost daleko, snimio i ošo tu večer nekud sa ekipom. Ja nadobudno nastavim na njegovom saveu, oplodi me mali jebeni face hugger, a ja nisam imal onaj item da se izlječiš od toga. I ja snimim. I kad loadaš, kroz otprilike 2 minute umreš jer malo đubre izađe iz tebe, a nigdje nije bilo tog itema za nać da se izlječiš.
Ja se živ sasro da će me buraz spremlatit ko majmuna kad dođe doma i vidi da sam mu sjebo progress, pa krenul new game i igro par sati samo da opet dođem zdrav do tog dijela 😃. Na kraju igro do cca 3 u noći, al došo do tamo, sa još više metaka u oružju i sa jednim dodatnim itemom za heal, ako će i burazt naletit na ono malo smeće 😃 .
Dobro veli Yakuza, tu ima materijala za pisanje do unedogled…