• Gaming Vijesti
  • Sony jako želi FromSoftware i Kadokawu, ali postoji jedan problem

somethingwrong Logicno da treba puno vremena jer uvik zelis napravit bolju igru od prosle, mogu mislit koji pritisak ima R* nakon vrhunskog RDR2 a i ND nakon TLOU2 prakticki perfektne igre moras nadmasit. Sve ispod masterpiecea se gleda kao neuspjeh. Toliko truda i detalja ide u te igre da druge pored njih izgledaju smjesno. BG3 se radio isto preko 5godina kvaliteta zahtjeva vrijeme, trud, viziju i puno novaca…

Možda Sony natjera FS da napokon naprave animacije lika dolične igrama izašlim u ovom stoljeću.

Kao i živi svijet, a ne statčne likove bez lip syna

HajaHa-Ha-Ha

3…2…1, to nije bitno….

somethingwrong To što ideš odgovarati na takve retardirane komentare uzalud si trošiš vrijeme i trud.

Lik je toksični Sony hejter. Jedan je od onih koji je najviše likovao kada je MS krenuo s velikim akvizicijama.

Sad kada Sony to radi odjednom nije dobro za industriju.

herc Kreativna sloboda bez kapitala malo znači.

Concord uzimati kao neki los primjer je glupo, taj team je ionako sastavljen da napravi live service igru, sto jesu. Druga stvar je sto je po onome sto sam citao Kadokawa pristupila Sonyju da ne bude "neprijateljsko" preuzimanje od strane neke korejske firme. Uopce ne tvrdim da je dobra stvar da Sony preuzme FS, dapace mislim da je to prije losa stvar ali sad kritizirati Sony za neke stvari koje se jos nisu dogodile niti je Sony poznat po njima je bas preseravanje.

Ne dirajte From. Uticali bi na njih koliko - toliko.

Tesko da bi im dali veliki budzet uz nula instrukcija.

DLC ne moze biti igra godine ali Erdtree moze.

Svak moze kupiti bilo kojeg deva ali Froma ne smije.

Elden je igra generacije. Ko se ne slaže nek pojede kikiriki s majonezom.

escoban bolji za smrknute duše koje uzivaju u medieval kasapljenju, crnoj smrti, variolama - velikim boginjama i viktorijanskom nadriljekastvu sto je odlicno za film. Ovako je max 8/10. BB je precjenjeni DLC za Elden.

Just kidding, al znam reakcije već Ha-Ha-Ha
        Nisam još igrao Elden Ring, ali kad bi neki poredak bio kod mene, definitivno bi bio DS1->BB->Demon's Souls(OG)
        Ali gledam iz nostalgične perspektive, najviše lijepih uspomena sam imao s ovim naslovima.

Solid_Snake

1. Elden Ring
          2. DS3
          3. DS1
          4. DeS remake
          5. DeS
          6. DS2
          7. BB
          8. Sekiro

Elden rinže

moj kinže,

moj sekiro,

crk'o ko u ovu tabelu dir'o.

Lp & NHF 🤠

solidmerlin Elden je igra generacije.

Elden je last gen igra što znači da ulazi u konkurenciju sa Witcherom 3 i Rede Ridemšnom 2, a ne sa ovim sranjima koja izlaze danas.

Tako da ne, nije igra generacije.

solidmerlin

Lol, svi koji nisu slijepi fanboji znaju da Microsoft i Sony zajedno sa lobijem proizvođača zamjenskih kontrolera plaćaju Fromu da radi šablonske igre koje uništavaju kontrolere da bi tržište kontrolera raslo.