Kakva će ovo brutalna makljaža bit.

Bolesno izgleda.

Day 1 bez pardona. Vidjet ću za Collectors, nadam se nekom special editionu

Hoće li biti collectors u Sancti, kakve su šanse?

Ne bih uložil puno love na to.

Pogledao sam cijeli video.

Prava single player igra kakvih više nema.

• Uređivano

Flipper

Opa, nvme ssd i 16 GB u minimumu, RT grafička (baš kao Indy). Jesmo konačno zakoračili u doba kada više nema kompromisa? 😃

Zero Jesmo konačno zakoračili u doba kada više nema kompromisa?

Ima na konzolama.

Nisam očekivao ništa od gameplay-a a ostao na kraju bez riječi. Jedino me brine malo taj open world aspekt tj to istraživanje. Bio sam uzbuđen kad su to najavili u Halo Infinite pa je na kraju ispalo razočaranje.

prayer Jedino me brine malo taj open world aspekt tj to istraživanje.

E da, to je i mene malo zagrebalo i bojim se da bi to na kraju mogao biti minus. Nadam se da se varam jer ostatak izgleda stvarno top!

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Bome, pogledao sam onaj neki 10minutni video o igri, ajme majko mila. Melee pristup, makljaža, evo naježio sam se dok pišem… Mjuza zvuči ok, valja probati, vjerujem da će bit bomba kao i zadnja 2.

• renda

•  
            •  
            •  
            •  

foggy ne znam, meni zvuci ko da pokusavaju replicirat Gordona sto je nemoguce, steta da su se posvadjali, covjek je legenda.

• Uređivano

moschus Meni je više problem što ima podosta situacija kada je već spawnana hrpa demona na ekranu. Nadam se sa neće zeznuti s tempom igre u smjeru jeftinog napucavanja hrpe bezglavih kreatura. Ne treba još jedan Serious Sam. One dionice s cyber zmajem i ogromnim robotom djeluju ok, malo da razbiju uobičajen gp.

Kapetan Amerika štit rula.

Zero Ne treba još jedan Serious Sam

Ovo je prvi put u Doomu. Prikazuje nadmoć i kurčevitost Doom Slayera.

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  

renda ne znam, meni zvuci ko da pokusavaju replicirat Gordona sto je nemoguce, steta da su se posvadjali, covjek je legenda.

Ulazim u OST dio igre potpuno un-biased time. Meni je Mick legenda i zbog njega je Doom 2016 meni religija. Ono što sam u traileru čuo nije Mick, naravno, ali nisam čuo previše toga pa mi je teško reći. Pravi dojam je ionako tek kad igraš i onda krene mjuza.

Mogu oni napravit dobar OST i bez njega, i ja sam skeptičan, ali ne želim odmah otpisati nešto što mi je van toga izgledalo odlično.

Zero Meni je više problem što ima podosta situacija kada je već spawnana hrpa demona na ekranu. Nadam se sa neće zeznuti s tempom igre u smjeru jeftinog napucavanja hrpe bezglavih kreatura.

E da, to jedino. Ili su prikazali baš striktno namjerno takve situacije da pokažu sve poteze i smjer koji će Dark Ages imati. Preostaje vidjeti, i ja bih rađe targetirane fajtove nego samo peri-deri scenario.

I mene su neke dionice malo podsjetile na Serious Sama sa tom hrpetinom neprijatelja! Nadam se da toga nece biti previse.

Rekao je u video sandbox mape gdje biraš pristup i objektive sam.

moschus E da, to je i mene malo zagrebalo i bojim se da bi to na kraju mogao biti minus. Nadam se da se varam jer ostatak izgleda stvarno top!

Cak je i mene malo, a onda su rekli da možeš birati sta ces raditi. Što znaci da mozes samo main path pičiti i praktički izignorirati ostatak.

Više izbora je gotovo uvijek bolje, ali vidit cemo.

6 dana kasnije
              2 mjeseci kasnije

Prejako, koliko efekata, demona a sve se vrti idealno uz ray tracing plus izgleda bolje nego eternal.

Uzeli su inspiraciju iz Serious Sama, Painkillera i Returnala (da boga mi) i sve to digli na jednu novu Doom razinu.

Zanimljivo kako dobro šumski dijelovi izgledaju, bolje od recent naslova, toliko o tome da njihov engine nije svestran.

Izgleda ko jako niska razina težine i frajer se kreće relativno sporo, al samo napucavanje mi djeluje fenomenalno.

Ovo će se rokat na max.

Meni je doom eternal na ps-u posebno težak. Čak ga nisam nikada ni završio iako ga obožavam.

Moram priznati da igranje ovakve igre na kontroleru zahtjeva puno skilla.