Developer: id Software

Publisher: Bethesda Softworks

Doom: The Dark Ages je nova igra majstora iz id Software koja sluzi kao prequel Doom reboot-u iz 2016.

Igra je u izradi od 2021. sa datumom izlaska nekad tokom 2025. godine i izlazi na Playstation 5, Windows te Xbox konzole trenutne generacije.

Trailer za igru je maestralan i nema sumnje da ce ovo biti jedna od najboljih igara iduce godine. Osobno najiscekivanija igra ne samo iduce godine, vec i trenutne generacije.

2 mjeseci kasnije

15.
5.
2025.

Sad možete mirno spavati.

Kad malo bolje razmislite, pa sto bi se ovi iz Sonyja naprezali puno kad im MS puni fino praznine. Doom u 5. mjesecu, a i Indie ću te negdje, vjerujem i ranije jer su rekli proljeće. MS radi i gura na Game Pass, a Sony meće lovu u džep. 😁

Cant´t wait i tak to.

Flipper
Taman htio stavit. A ne neće se uzet

Kakva će ovo brutalna makljaža bit.

Bolesno izgleda.

Day 1 bez pardona. Vidjet ću za Collectors, nadam se nekom special editionu

Hoće li biti collectors u Sancti, kakve su šanse?

Ne bih uložil puno love na to.

Pogledao sam cijeli video.

Prava single player igra kakvih više nema.

• Uređivano

Flipper

Opa, nvme ssd i 16 GB u minimumu, RT grafička (baš kao Indy). Jesmo konačno zakoračili u doba kada više nema kompromisa? 😃

Zero Jesmo konačno zakoračili u doba kada više nema kompromisa?

Ima na konzolama.

Nisam očekivao ništa od gameplay-a a ostao na kraju bez riječi. Jedino me brine malo taj open world aspekt tj to istraživanje. Bio sam uzbuđen kad su to najavili u Halo Infinite pa je na kraju ispalo razočaranje.

prayer Jedino me brine malo taj open world aspekt tj to istraživanje.

E da, to je i mene malo zagrebalo i bojim se da bi to na kraju mogao biti minus. Nadam se da se varam jer ostatak izgleda stvarno top!

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Bome, pogledao sam onaj neki 10minutni video o igri, ajme majko mila. Melee pristup, makljaža, evo naježio sam se dok pišem… Mjuza zvuči ok, valja probati, vjerujem da će bit bomba kao i zadnja 2.

• renda

•  
            •  
            •  
            •  

foggy ne znam, meni zvuci ko da pokusavaju replicirat Gordona sto je nemoguce, steta da su se posvadjali, covjek je legenda.

• Uređivano

moschus Meni je više problem što ima podosta situacija kada je već spawnana hrpa demona na ekranu. Nadam se sa neće zeznuti s tempom igre u smjeru jeftinog napucavanja hrpe bezglavih kreatura. Ne treba još jedan Serious Sam. One dionice s cyber zmajem i ogromnim robotom djeluju ok, malo da razbiju uobičajen gp.

Kapetan Amerika štit rula.