Upalio ovaj tjedan da riješim, trenutno na Ch. 14.
Slažem se sa većinom kaj ste napisali. Osobno mi je stvarno leglo napucavanje i mehanike sa štitom, toliko slično prijašnjim dvjema igrama, a opet drukčije. Nema bezglavog jurenja i uletavanja ko zadnji mulac među hrpu njih jer na hardu bome ne izdržim dugo tak. Treba malo pametnije i parryat ko lud.
U jednu ruku mi fale oni "pravi" Glory killovi, a u drugu sam oke sa tim da ih se ne forsira jer bi narušilo flow samog gameplaya.
Dionice sa Altanom su čista šablona, sa Zmajem je malo više varijacije i fora je, ali promatram ih isključivo kao nešto što predstavlja mali odmak / promjenu u odnosu na standardno napucavanje. Dobrodošla promjena pacea, jel…
Soundtrack mi uopće nije nešto upečatljiv. Grafički jako dobro, ne i vrhunski, ali to je skroz nevažno. Bitno je da igra jednostavno leti i gušt je igrat. Čak bih reko da je 2-3 oružja previše, ponekad se pogubim sa tim što stisnut da bih došo do željenog oružja.
Secrete je jako lako nać ako se ne žuriš, dosad samo 2 nivoa nisu na 100%, a i to mi fali po 1 item. Više mi pašu ti poluotvoreneli nivoi nego linearni koridori.
80€ je previše. Jest, ja sam si grunul 25%, al i to je previše za D1. Kad ga nađete po oglasnicima za 30-40€, kupujte i vrijedit će svakog centa jer se realno radi o odličnoj igri