Završio danas, ukupno 85% s ačivima ( ne da mi se ići na 100%). Tu mi je negdje s Eternalom, možda povremeno i malčice zabavnije jer mene osobno štit uglavnom oduševljava, stvarno ima zahvalan prostor za parry i čovjek se ispraksa relativno brzo za sve vrste demona. Da li bih dao punu cijenu za ovo? Ne bih, ali ne bih praktički ni za bilo što drugo jer mi je to jednostavno puno i malo koju igru uzmem day one. Ovako se umjesto čekanja na akciju odigralo na Gamepassu, s mišem i tipkovnicom, kako bogovi gaminga zapovijedaju.: p Očekivao bih u budućnosti možda i jednu ekspanziju, ali tko će ga znati.
Nije da nisu riskirali sa uglavnom dosta otvorenim nivoima i posebno štitom ali drago mi da sam igru malo razvukao i nisam se silio odigrati sve par dana, tad bi mi vjerojatno došlo brzo do zasićenja. Hvalim i one "Cthulhu" dionice jer sam i inače Lovecraft fan. Baš su mi sjeli ti dijelovi, kao što rekoh da su sasvim solidne dionice sa zmajem i Atlanom, čisto da malo razbiju uobičajeni gameply.
Dat ću možda koji postotak više nego zaslužuje, ali tko voli FPS žanr, ovo se ne propušta. Odigrajte kad budete u prilici, Doom to zaslužuje i ima tu mesa za dvadesetak sati gotovo čiste zabave. 85% (kao i moji ačivi
).