Aj bar su stavili Stellar Blade i BM Wukong u neku od kategorija.

Po ovome kako su formirali. GOTY i best RPG će biti Shadow of the Erdtree.

Kako sam naveo već, vjerojatno najbolja ekspanzija ikad, ali ipak ekspanzija. I što me također smeta, je to što ER ima već previše puta ponovljen gameplay. Da, funkcionira, i zabavna je mehanika dok se ne overlevelaš. BMW i čak Stellar Blade imaju interesantniji combat.

Game of the Year - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Best Ongoing Game - Final Fantasy XIV

Best Art Direction - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Best Mobile Game - Zenless Zone Zero

Best Performance - Melina Juergens

Best Score & Music - Final Fantasy VII Rebirth

Best Adaptation - Fallout

Best Multiplayer - Helldivers 2

Best Independent Game - Balatro

Most Anticipated Game - Grand Theft Auto VI

Best Role-Playing Game - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Content Creator - CaseOh

Best Action/Adventure - Astro Bot

Best Action - Black Myth: Wukong

Ne sviđa mi se sto expanzije mogu u neke kategorije, ali bas zato sam manje vise i uvjeren da ce ER pokupit sve sto moze.

Koje gluposti DLC kao GOTY…

Onda neka se i remsasteri broje i dajte TLOU2 opet GOTY 🤦‍♂️

@herc koja smijurija, ali ocekivano, takva je cijela mainstream industrija. Ceka se Steam awards, kao i obicno, Valve spasava cijeli gaming

Pobjednik večeri je Naughty Dog, samo da konačno najave novu igru.

Pa čak i dobro izgledaju nominacije, minus ova dva demake-a i elden septička dlc.

Nadam se da nijedna od te tri igre neće ništa odnjeti, ali svi znamo da nažalost hoće.

I fala Bogu nema one korejske sapunice gotovo nigdje na listi.

chono @herc koja smijurija, ali ocekivano

Još samo čekam da krenu s najavama kako će ovi iz Hollywooda biti tamo i uručivati nagrade, pa da bude debilana kao i svake godine.

Tuhy Stellar Blade nije u Goty nominaciji? Glupost…

Tako je! Koliko god ja volio Fromsoftware, smatram da su Stellar i Space Marine trebali biti u utrci za GOTY.

herc Content Creator

CaseOh

Illojuan

Techno Gamers

TypicalGamer

Usada Pekora

pekora dobija streamer award naravno.

Giphy - Hololive Peko GIF

Smijurija od nominacija, jebeni DLC nominiran za sve zivo, cisto ulizivanje, prestrasno.

renda Nisam ni ja da DLC bude igra godine ali realno Elden je meni top 1 na ovoj generaciji konzola. Da Elden ne postoji Erdtree bi mogao biti prava samostalna igra. I TotK je u biti DLC a guraju ga kao igru.

solidmerlin bio je i Blood and Wine, samo onda je bilo punokrvnih igara. Ima ih i sada, ali ih ne uvrstavaju u izbor

chono

Blood & Wine nije bio ni nominiran za igru godine, samo za RPG, a i to je bila dosta kontroverzna nominacija onda.

Lako što je Elden Ring bio nominiran za GOTY, veći skandal je što je ono govno od Star Wars-a bilo nominirano za išta.

sanzo B&W je 10h igra, kao Astro Bot. I nema neki cjelovit oblik pricom. Vidi se da je dodatak kao side quest. Da su rekli evo Witcher 4: Blood and Wine kritike bi ga usrale do vrata. Istina danas fali konkurencije a B&W je super.