prayer Pa ima si i prije opciju 30 ili 60 🤣 Samo uz manju rezoluciju i nestabilnije frameove

escoban

Ma znam, doduše kao što kažeš, prije je bila rezolucija u pitanju dok je sada bolji grafički prikaz. Meni je uvijek framerate bio iznad rezolucije i šteta što sada umjesto rezolucije mora patiti grafika.

Ponosni vlasnik, jedva čekam ponovno odigrati FF7R završiti BG3 (konačno) i početi DA Veilguard

prayer Lijepo što su sve te igre dobile dobra poboljšanja ali ne mogu si pomoći ne nasmijati kada netko spomene 30 fps-a u 2024 bez obzira na rezoluciju. Ali ajde, barem sada ima opciju izbora pa nije toliko strašno tako da tko voli nek izvoli.

Kad se navikneš na 60fps ni jedna rezolucija ili fidelity to ne može nadoknaditi, sa PS6 2026-2027. ce vrlo vjerovatno sve igre biti min 60fps bez obzira na RT i fidelity.

Sutra u 15:18 idem po PRO

Još će me čekat moj preorder

Jebeš pare

E kutija od PRO je abominacija, jos sam OG prozvakao ali za premium proizovod dat ovakvu kutiju je kriminal. SeX kad sam unboxo je bio experience i imas osjecaj da si dobio nesto kvalitetno a ovdje dobis kitu

Kopiraj i tuj.

Znaci ako nekom pocne skakat error kod data transfera, brisanje kompletnog media libraryja (pics, videos) je rijesio problem.

Bio sam spreman zapalit obje konzole

Znaci Horizon na PRO 🤯🤯🤯🤯

Zasad sam jos proba TLOU1 i 2 i odma je vidljiva razlika u kvaliteti slike.

Proba sam jos SWJedi bar sta se tice rezolucije ja tu nevidim neki pomak, neznam jel opce izasa patch jer nema nigdi “PRO” modea. Opcenito taj novi SW mi nikad vizualno nije sjeo i mislim da izgleda losije nego prvi dio koji je izasa na Ps4

Probao sam GoW, Spiderman 2 i Kayak VR, sve odlicno vrti/izgleda uz PSSR i RT , za sada sam zadovoljan kako fercera PRO.

Mirin status na Whatsappu. 😆 Iykyk

buz Koja budala, umro sam Ha-Ha-Ha

Jel se i vama cini da je bucnija konzola?

Ja na obicnom nisam nista cuo sa 3m udaljenosti ali ovu bome cujem, ali dok igram samo…

buz Mirin status na Whatsappu

A pukla me inspiracija 🤣

Još san u fazi skidanja, posto je i tv novi planiran opet neke probati i nekim dati novu sansu

Trenutno na preko 50 igri na konzoli i disk jos ima mista

StarFox_N FOV je brzì i slika je bistrija barem u Kayaku sto se tiče VR-a

Složio jučer PS5 Pro, skinuo već podosta igara. Prva igra koju sam pokrenuo i primjetio razliku je Dragon's Dogma 2 - igra radi potpuno fluidno u 60fpsa što je na običnom PS5 bilo nemoguće. Jedino što sam skužio (a čega nije bilo na običnom PS5) je coil whine. Ostalo ću isprobati kroz vikend.

Jel kome baca grešku u sekciji PS5 Pro Enchanced-za popis igri? skuzio sam i da mu treba dosta da pocne skidat igru (vrti calcualting jedno 3,4 min)

4mal da, baca meni grešku jer očito taj dio nisu ažurirali. Što se tiče ovog djela s calculating i skidanjem igara sam se izmalretirao jučer, par puta restartao konzolu i igrao se s DNS postavkama rutera. Ne znam da li je do PS Storea jer se masovno skidaju igre kako se kupio PS5 Pro ili nešto drugo no jučer skidanje igara nije radilo kako treba.

Nadam se da je do overloada PSN-a, btw i kopiranje igre sa CD-a na disk mi je trajalo nesto duže nego sa OG PS-om, točnije GoW….