escoban Igre koje sam ja testira StellarBlade,GT7. TLOU1 i 2 su sve odlicno iskoristile PRO konzolu i PSSR
Ali to su PS igre, izvorne i naravno da očekujem da to radi, i to i radi. Radi se o ostatku artiljerije, više 3rd party naslovima koji su ipak i najveći udio što se zapravo i igra. Za tvoje navedeno igre je i bilo najavljeno da će biti tako, da nije to bi onda tek bio totalni fijasko.
escoban Neznam koliko Sony tu može napravit, meni je šokantno da postoje devovi koji izabce lošiju verziju od PS5. Zar niko nekontrolira sta releasea? Industrija ima ogroman problem neznanja i nezainteresiranosti, ocito su vidili da nikome nesteti kad releasaju broken igre pa ih fixaju u nadolazecim godinama.
A mislim gle, pa Sony je odlučio izbacit Pro konzolu da svi mogu igrat zahtjevnije igre sa boljom rezom i FPS-om npr. Nije ideja bila da to naprave za 10 naslova za kojih su to i najavili, puno šire se to reklamiralo i MORA RADIT BAREM KAO NA BASE MODELU. U tom slučaju očekujem neku suradnju i da meni kao korisniku iskustvo ne bude narušeno na Pro konzoli vs Base modela. Jel to nema smisla? Platiš masne pare, ubaciš Silent Hill 2 i kaos. Isto za par naslova koji koriste PSSR - ta tehnologija je podbacila a glavni im je seller (jel podbacila ili ja to mislim?)
escoban Edit: Tribamo vidit kako ce nadolazece igre iskoristit PSSR i PRO konzolu, jer izgleda da ih je dosta releasalo ovaj patch samo da skine Sony sa k…
Time se i ja vodim, no činjenica da Digital Foundry radi više analiza i pruža više informacija nego jedan Sony je katastrofalno prema korisnicima.
Fenix A što se tiče Pro, 99% igara radi bolje ili u najmanju ruku isto (ako nije otključan FPS itd) i to je činjenica
Generalno, ugrubo da, ali baš i ne unegrubo.