Zato Phil prodaje XSX za 650 eura. Sigurno je to netko trazil
PlayStation 5 Pro
- Uređivano
somethingwrong Sve zavrsava sa Xboxom koliko god se neko koprcao u nadmocnoj nemoci negiranja surrealne stvarnosti. I sve je to nista kad p(r)omislis da cemo svi jednog dana zavrsiti u Xboxu 2m pod zemljom. I zato zaigraj Halo na Xboxu dok nije dosao na PS kako bi te 3. jahac apokalipse pomazio kad budete sjedili oko logorske vatre u paklu.
Nije dobro; PSSR kao i kod Silent Hilla ima probleme i radi "buku" i uništava sliku.
Malo sam čitao i problem je kada igra koristi napredniji ray tracing global illumination ili lumen kod SH2:R.
Spiderman 2 koristi "baked lighting" uz RTAO tako da tamo nema problema, kao i kod TLoU: Part 1 i 2
Kakvo je ono osvjetljenje u FF7R? Lajkam
doktor1 stvar je još uvijek u treningu AI upscalea. U nekim igrama radi super, u nekim ima problema. Dio patcheva je dosta brzinski odrađen
Silent Hill nije ni dobio patch, ali pokrenuo sam igru i baš izgleda loše!
Ali igram Spiderman 2 i on je baš vrh; bolji LOD, pogotvo sjena u daljini koje prezentacija čine puno ljepšom. Također RTAO koji npr stavlja sjene ispod auta te tada auti "ne lebde" već izgleda realističnije… Male razlike, ali vide se.
Kao da na PCu staviš sa high na ultra; razlika je mala ali postoji.
Isto igrao malo TLoU: Part II iizgleda i radi odlično. Tu nema nadogradnji kao u Spideru.
Vjerujem da će Sony firts party igre koje budu dolazile iskoristit sve prednosti PRO konzole kao šta je Insomniac prikazao pa čak i bolje od toga.
Ljubitelji loših igara će se jako radovati ovome.
- Uređivano
Igra izgleda razor sharp @ 6k 30
8K gospodo, 8K. A kažu neki da se ne može, a Sony kaže da se može!
Flipper Đaba ti 20cm kad ti je žena visoka metar ipo. Ko ima 8K tv
solidmerlin o ima 8K tv
poznavajući Flippa, on će ga imat negdje do kraja mjeseca
solidmerlin Fake news, pizda je rupa bez dna
Ali većina proizvođača TVa nije već odlustalo od 8K i prakticki ih izbacili iz ponude?
- Uređivano
DarkPunisher negative, dodes do trumpovog zida kad tad
deathwish true ali ovo za metar i po zenske ne vrijedi
Šteta što ovo nije za nas obične smrtnike.
Ima toliko goodiesa.
Završio sam igru odmah pri izlasku, a sad me baš zanima kako grafički izgleda.
Flipper da fuk?? 6K native downsamplano na 4K?
- Uređivano
somethingwrong zato me i zanima
- Uređivano
I Avatar im aproblem sa PSSRom - standardni shimering
Radi toga ne mogu igrat Silent Hill 2! U Quality modu ima užasan shimering i iako su izbacili "PRO fix" to zapravo nije fix; iz performance verzije su izbacili PSSR dok quality mod i dalje izgleda kao govno.
PSSR je veliki problem mnogim developerima.
I nije mi jasno kako mogu izbaciti ovakvu igru? Kao i SH2, Alan Wake 2?
Znači vidiš da je to govno i ti izdaš igru i još se hvališ?
TLoU serijal, Spiderman, Horizoni, GT7, (koji ima opciju isključivanja PSSRa) i Calisto izgledaju vrhunski, ali ovi ostali….
Ono, dam 800 eura za konzolu i nemogu igrat SH2:R jer ne radi kako treba!? I onda bih trebao stavit na vidljivo vizualno lošije postavke na performance modu jer je to eto, FIX? TO je fix na konzoli za "entuzijaste" i one koji žele više, kako već se reklamira!?
Treba nekome zaljepit šamarčinu radi toga!
doktor1 Unreal Engine i PSSR se ne slažu zasad
- Uređivano
Ali dali je to krajnjeg korisnika zbilja briga?
Michael daje 800 eura za konzolu koja je vrh i koja je za entuzijaste, svi ljepe te naljepnice po igrama i dobiva uglavnom govno, a ne upgrade!
Tu mi razumjemo da je to do UE5, da first party studiji imaju odlične PRO verzije, ali ovo je lažni marketnig
Doslovno izbacuju update, na Xu se hvale time, a ne radi!
Mislim da mi na SH2:R na PRO radi VRR dok na običnom nije radio, no sve oko svjetla ima flickering i izgleda kao da sva rasvjeta treperi. Nisu smjeli izbaciti "PRO upgrade" jer i moja žena vidi da je to lošije od originala.
Treba da je plug & play a sada se zaziva što više graičkih postavki u menijima, problemi sa UE5 engineom…
Dobivam PC ekosustav - moram čačkat koje postavke da stavim da nemam probleme, gledat po internetu dali XY igra ima probleme sa grafikom jer je PSSR loše implementiran itd…
doktor1 potpis k'o kuća na sve kaj si napisao, isto pizdim jer ne mogu igrati sh, a ne želim ga igrati u performance modu jer jednostavno izgleda lošije i u takvim igrama mi 60 fps zapravo narušava imerziju… mislim da su ove dječje bolesti s pssr-om veliki fejl i da se to trebalo prethodno iskomunicirati s devovima da do toga ne dođe, barem za ove igre koje su oglašavane kao pro enhanced…
doktor1 neće Sony ići popravljati Silent Hill . To treba developer.
somethingwrong Ako je problem neslaganja UE i PSSR to je ogromni problem koji moraju fixat, jer svako druga igra koristi UE… Ili je to opet prokleta nesposobnost i nemarnost devova, StellarBlade je isto UE pa izgleda savrseno u PROmodeu.
- Uređivano
escoban da, vjerojatno se radi o tome da ipak treba nekog truda i vjerojatno su se devovi Stellar Bladea malo više potrudili implementirati nove sisteme
somethingwrong Kako god bilo najvise osudujem devove i studija koji opce releasaju takve patchove, da oni nevide da je patch losiji nego base verzija, pregledava li itko sta se releasea? Ocito ne
Tuga
Gran Turismo 7 PS5 Pro upgrade
"This is without a doubt the best example of ray traced reflections we've ever seen in a racing game!"
Šta ja znam, Alan Wake 2 na PRO mi izgleda odlično; Ray tracing podosta dodaje prezentaciji jer nisu samo refleksije, a shimering se u pokretu niti ne vidi. Znam di moram gledat pa ga vidim, ali sa dva i pol metra i 65" TV, slika je oštra i osvjetljenje fantastično.
Od svih igara šta imam, Silen Hill 2 Remake mi je jedini neigrvi radi shimeringa na PRO postavkama. Ostalo sve izgleda vrhunski, a pogotov Spiderman i Horizon igre.