Long Sword FTW! Ne mogu se ja od tog odvojit 😃 I još gadovi dograde movesete svakom igrom pa novih 200h učim što sve mogu. Ajme meni nije mi dobro, već u glavi stišćem trokut + krug da counter bacim. Koji je to ses od moveseta

Preload complete. Tj, još 3h uz šrot-com ovih dana.

Preload jučer napravljen, sad samo sutra doći s posla i rokati.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Javite se u ponoć da bacimo koju skupa. Makar mislim da prvo ide solo par sati uvoda pa tek onda otvara MP. Ćemo da vidimo.

foggy

Možda uspijem napravit lika i mačku prije nego odem spavat. Teško da će mi se dat dugo igrat, sutra je radni dan.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

sanzo Teško da će mi se dat dugo igrat, sutra je radni dan.

To je problem za jutarnjeg sanzu, večernji sanzo s tim nema problema 😃

Ak izdržim do 23h budan je super tako da će se igrati sutra čim dođem s posla.

foggy

Večernji sanzo će zaspat u 8 danas jer cijeli dan kopam po nekoj glupoj bazi di su mi krivo stvarali zapise mjesec i pol prije nego su se sjetili javit da im "ne radi dobro" i pitanje kad ću bit gotov.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

A niš onda ja do jutra napišem guide 🙂

foggy

Vjerujem 😃 Nisu uspio dobit review kopiju ranije?

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

sanzo Nisam, ali nisam ni tražio. Ne bi dobio, dugo nisam rokao guideove pa malo kaskam sad s brojkama pa je teze dobit sigurno.

foggy

Vidim po youtubeu ljude da imaju već preko 100 sati. Ovako bar nećeš bit toliko ispred odmah od početka.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

sanzo Pa sad mogu eventualno pokrit neke stvari koje drugi nisu, mozda neki build i nesto takvog tipa. Sve ostalo je waste of time, šta mi znači napisat svojim riječima kak do nekog trofeja kad već svi jesu… Ili napravit video koji je već netko napravio. Da, igra je svima išla ranije, vidim da svi imaju već sve.

foggy Pa sad mogu eventualno pokrit neke stvari koje drugi nisu

Foggijev review kad krenu max star rankovi na misijama:

Giphy - Brag Khary Payton GIF by Encounter Party

sanzo Šta su max star rankovi?

ma mislio sam na high rank misije samo se nisam mogao sjetit kako se zovu 😃

foggy

Master rank dolazi tek u ekspanziji, base game je za zagrijavanje 😃

foggy Master Rank je za muskarce

Ma na to sam mislio bog te jebo. Isusa ti krista. Nisam dobro stari moj danas sam se baš naradio na poslu 😃 trebao sam fušarit.
                    Uglavnom Pukei Pukeia sam farmao da mogu iskraftati Palicu Wigler set :3