• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Picek Roknuo sam balanced. Ne kuzim neke probleme, imam i 120 herca mode upaljen. Na Pro igra radi kao sat, predivna je, fluidna, responzivna. Ovaj Focus mode je odličan, imam i nove movesete… koliko informacija u prva 2h igre, glava mi teško sve prihvaća 😃 Ah, we are so back 😃 Ovo je World 2.

Mainam LS, a secondary weapon mi je Switch Axe. Odlično da su 2 oružja dodali. Prva 2 monstera su super, nisu reciklaža (ne znam prije Worlda jesu bili jer tu sam krenuo). Animacije predivne, grafa super, mjuza odlična, svi weaponi i armor setovi imaju display, ajme meni. Ovo će bit poslastica za sve koji vole equipment i sve što na to ide.

foggy

Oho, možda se konačno makneš od LS-a 😃

Ja sam jučer samo stigao napravit lika i odabrat oružje, saveao sam nakon toga jer je već bilo kasno. Sad samo čekam da posao završi 😃

sanzo Oho, možda se konačno makneš od LS-a 😃

Uz Focus mode imam nove movesete pa mi je još više zabavan 😃 Super mi je taj mode, imaš Aim pa ekšli možeš nišanit kud ćeš udarit. Kad Helm Splitter opizdim pa iz njega nastavim u move, ajme meni sreće 😃 Nadam se da će bit još širenja i customizacije poteza, to mi je bilo super u Rise-u.

foggy

Mislim da neće bit novih poteza do ekspanzije, ne rade to u main igrama. I ovo je dosta, svako oružje ima nešto novo za naučit.

sanzo Rise je imao 3 slota za moveset u base igri ako se ne varam. Možeš si finishere i combo moves tak presložit pa lakše ulaziš u crit i za LS lakše puniš crit bar. Znači dobiješ novi move, customiziraš si stil.

foggy

Da, to je obično u igrama drugog tima.

sanzo Ma čak i da nema, imam 2 oružja sad 😃 S tim su se već iskupili.

Also, igra je predivna. Predivna. Pogotovo šumetina.

foggy i ovih 40 fps-a u balanced modeu je OK, odnosno ne fali ti 60 fpsa?

Picek Nope, ne kuzim ni koliko je. Nisam citao da je 40, ali evo ovo mi je vec druga ili treca igra gdje biram balanced ako radi dobro.

foggy

Lijepo je vidjet takav entuzijazam, samo čekam vikend. Stvarno rijetko čekam igru prije izlaska i kupim ju day 1 tako da se nadam da ću i ja tako uživat 😃

Kako možete jbt igrati jednu te istu igru koja je već godinama ista? I vi to pušite uvijek. Ubace par novih čudovišta, stave malo snijega ili pustinju, dodaju dva nova poteza i prodaju milijune. A jeste jbt u kurcu što reciklaže podržavate. Smeće od igre.

Flipper

Ajde odi kupit i pridruži se, ako si mogao Forspoken igrat ovo će ti bit preporod 😃

Flipper To ti je kao kad netko kaze da voli jebat 😃 stalno isto a sam da je jebat

Flipper

Razumjem, tražiš nešto u čemu ćeš moć izdržat do kraja. 😃

Možda da probaš ovo:

Flipper

Mislim da ne, ali možda ima easy mode 😃

Flipper Haha, pa cijeli zivot grindam da budem jebac a najbolje sto sam uspio je kupit ps5 pro 😃 pa ti vidi.

Ma nije grind, ti pol igre ne moras nista farmat, dobijes dovoljno materijala za puno setova samo od questova. Ako hoces bas pic pic bit, koknes 2-3 puta monstera i imas sve.

Dodatno, ima hrpa side misija, a flora i fauna su predivne, trcis sumom, pecas, psujes, beres pauke… ma predivno nesto 🙂

Flipper ma je, ali ovdje je žešći puno grind. 😃

Nisi ti neki jebač onda. :-D

Igra je tehnicki odron na PCu, ocjena trenutno 47%