foggy Master Rank je za muskarce
Ma na to sam mislio bog te jebo. Isusa ti krista. Nisam dobro stari moj danas sam se baš naradio na poslu trebao sam fušarit.
Uglavnom Pukei Pukeia sam farmao da mogu iskraftati Palicu Wigler set :3
foggy Master Rank je za muskarce
Ma na to sam mislio bog te jebo. Isusa ti krista. Nisam dobro stari moj danas sam se baš naradio na poslu trebao sam fušarit.
Uglavnom Pukei Pukeia sam farmao da mogu iskraftati Palicu Wigler set :3
fensisuperstar Pukei Pukei je jeben, kad mu rep odrežeš pa curi iz njega
foggy meni je najjači kad prdi. Otprilike imamo isti kalibar zvuka.
Vec sad skoro 1milj igraca na steamu
Picek Roknuo sam balanced. Ne kuzim neke probleme, imam i 120 herca mode upaljen. Na Pro igra radi kao sat, predivna je, fluidna, responzivna. Ovaj Focus mode je odličan, imam i nove movesete… koliko informacija u prva 2h igre, glava mi teško sve prihvaća Ah, we are so back
Ovo je World 2.
Mainam LS, a secondary weapon mi je Switch Axe. Odlično da su 2 oružja dodali. Prva 2 monstera su super, nisu reciklaža (ne znam prije Worlda jesu bili jer tu sam krenuo). Animacije predivne, grafa super, mjuza odlična, svi weaponi i armor setovi imaju display, ajme meni. Ovo će bit poslastica za sve koji vole equipment i sve što na to ide.
sanzo Oho, možda se konačno makneš od LS-a
Uz Focus mode imam nove movesete pa mi je još više zabavan Super mi je taj mode, imaš Aim pa ekšli možeš nišanit kud ćeš udarit. Kad Helm Splitter opizdim pa iz njega nastavim u move, ajme meni sreće
Nadam se da će bit još širenja i customizacije poteza, to mi je bilo super u Rise-u.
Kako možete jbt igrati jednu te istu igru koja je već godinama ista? I vi to pušite uvijek. Ubace par novih čudovišta, stave malo snijega ili pustinju, dodaju dva nova poteza i prodaju milijune. A jeste jbt u kurcu što reciklaže podržavate. Smeće od igre.