• sanzo

•  
    •  

foggy

Nisi probao spustit na performance? Vjerojatno se igra muči sa high rez teksturama jer ja nisam imao problema van ovog kad pročaš s likovima, čak ni kad hodam po gradu nema problema.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

sanzo Scene. Internet je pun tih problema, PS5 Pro, svi modovi. Probat cu stavit na Perf mode, taj i najvise predlazu. Steta, meni je balanced vrh.

Nisu neki spoileri. Svaka slika iz primjera je tocno ono sto se meni desilo. Scene u ovom gradu su bas problem, dok hodam i ne, ali imam feeling da nije ucitao sve i da je pol toga lose.

• sanzo

•  
        •  

foggy

Kužim, nisam imao takvih problema, tako da vjerojatno je problem u balanced modu. Meni su samo zamućene teksture kad pričam s likovima i onda se izoštre brzo nakon toga. Ovo baš odurno izgleda.

RE Engine ocito nije za open world igre jbg, savrsen je za linearne igre al vidi se i u dogmi i ovdje da se muci

• sanzo

•  
          •  

DarkPunisher

I ja računam, to je Capcomu najveći projekt sa planiranim sadržajem najmanje sljedeće 2 godine. Moraju speglat probleme kako tako.

Znaci dobro da nisam kupio igru na steamu jos xD

• sanzo

•  
          •  

foggy

Ne kuzim, ili ja imam srece, ili trebam nove naocale 😃

Zavrsio sam bas low rank i sad ne mogu u treci grad dok ne odem dalje po prici pa da probam malo trcat po njemu.

foggy Svima je isto, nema veze koji mode.

Loša optimizacija jbg. monster hunter world sam recimo morao igrati na dx11 modu jer se dx12 rušio stalno i imao memory leakove.
          Ispeglat će na konzolama prvo definitivno.

sanzo Nisi jos dosao do tam. Nema sanse da tebi to radi dobro, nema te srece, sjebali su nest s tim. Slikaj prvi High Rank quest, da ti kazem jesi corav 😃

Sricom pa nije igra od SE, bili bi jako razocarani ovim brojkama

foggy

Mislim da mogu pokrenut onaj fight sa vatrenom hobotnicom sa slike gore ponovo pa poslikam, možda sam ja naviknut na switch grafiku pa mi ovo izgleda bolje nego stvarno je 😃

• foggy

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

sanzo I ja sam tak razmisljao dok nisam malo procitao dojmove 😃 World na momente izgleda kao next gen igra za ovo, a ovo dok su prve 2 regije je next gen za World. Svasta jebote.

P.S - switch axe elemental napadi su ajme. Kakvi predivni effecti. Top notch stuff.

• sanzo

•  
                •  
              • Uređivano

@foggy

Evo probao ponovi fight i nisu mi onako cudne tekdture ko na ovim primjerima koje si linkao.

Nije bas ni neko posebno lijepo cudoviste za slikat. Vjerojatno najgori dizajn u ovoj igri.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

sanzo Yep, same old groblje. World je izgledao ljepse, jebo me pas. Taj octopus ima texture jao meni. Odsjaj na 240p texturi.

Sad skidam neki 1.040 patch, pa cemo vidit sta su kakti fixali.

foggy

Po patch notesima ništa vezano za grafiku, samo par bugova