weky

Pa di si bas mene nasa isusa ti

Aj da je mac book ok ali ovo pa di me nađe.

Nikad a ni onda

Trebao mi je netko tko se brzo predomisli.

Ne kužim koja je drama oko te power tipke? Pa uključiš ga prvi put i više nikad. Mac je uvijek u sleep modu i ne uspori se ko kurac kao Windows PC.

Issue koji nije issue 😃

Moraju ljudi njurgati oko necega tako da je ovaj put to gumb. Da nije gumb bilo bi zasto nema sd card slot naprijed kao Studio…
Stvarno ne vidim problem, gumb ti treba mozda 2 puta godisnje. Ja komp gasim samo kada idem na more pa me nema par tjedana, ostatak ili radi ili je u sleepu.

Cijene na Amazon.de su puno povoljnije nego kod nas a kolliko vidim dostava bi trebala funkcionirati.

16/512gb ispada 923€ a kod nas je 1059€

moschus a u Austriji preko EDU ta konfiguracija 809 eura. Čak sam razmišljao o post restante do granice sa SLO (Šentilj), to je put od 20-30 eura. @Brijac čini mi se da ti imaš iskustva s tim?

Fenix U Austriji je to sa onim Edu popustom i to je super cijena ako funkcionira. Ako netko naruci neka napise tocnu proceduru 😃
      Amazon bi trebalo biti sa dostavom u Hr

Fenix čini mi se da ti imaš iskustva s tim?

Nemam nažalost s time iskustva.

Brijac negdje mi zvoni u glavi da si ti tako naručio nešto na poštu u Sloveniji. Onda je netko drugi s foruma

Fenix

Sad ćeš reći "mogao sam si i misliti", ali naručio sam s Mimovrste (slovenski Mall 😆 ) neke jeftince tipkovnice i stavio preuzimanje u pošti koja je odmah na granici sa Slovenijom pa smo otišli tamo i preuzeli tipkovnice hehe

Ali to je doslovno odabir prilikom narudžbe, nikakve zavrzlame kakve bi se trebale izvoditi sad s Austrijom.

Ima vec jedan base model na Njuskalu za 750€ Cak su i napisali da je kupljen u Becu, znaci pretpostavljam da ga je taj netko uzeo na Edu za 580€ 😃

A šta je taj EDU, webshop ili fizički dućan?

moschus čini se kao dosta dobar business model Ha-Ha-Ha U svakom slučaju, ja negdje u prvoj polovici 12. mjeseca vjerojatno idem u Beč, pa mogu uzet još nekome

Brijac A šta je taj EDU, webshop ili fizički dućan?

Appleov alternativni webshop, ali samo za učenike/studente/profesore. Daju im 10-15% 20%+ popusta i kako se zasad čini pritom u Austriji ne rade provjeru jesi li stvarno student. Ali pliz nemoj zasad dijelit po svojim grupama dok se mi ovdje ne namirimo Ha-Ha-Ha

Edu popust ima svaki Apple store (cak i nas) ali svi traze dokaz da si student/profesor osim Austrijskog.

Fenix

Apple nije roba za moju grupu, ne boj se 😆

moschus

Zadnji put kad su studenta odbili nije nikome baš najbolje prošlo 👀Ha-Ha-Ha