• Gaming Vijesti
  • Fanovi zahtjevaju povratak Killzonea: Ako neće Sony, mi ćemo!

Pročitaj na portalu
Članak

Fanovi zahtjevaju povratak Killzonea: Ako neće Sony, mi ćemo!

Brojni svjetski mediji krivo su protumačili nedavni intervju zaposlenika Guerille, pa su tako diljem interneta kružili naslovi kako je studio Guerilla zatvorio sva vrata Killzoneu. Prava istina je ta kako su iz Guerille prepričavali situaciju od prije 10-ak godina i tadašnje zasićenje Killzoneom koje je rezultiralo potpuno suprotnim smjerom (Horizonom).

Prava istina je ta kako su iz Guerille prepričavali situaciju od prije 10-ak godina i tadašnje zasićenje Killzoneom koje je rezultiralo potpuno suprotnim smjerom (Horizonom).

Kakva prava istina. We can't have that on the internet. Haha
Ajmo peticiju.

Osobno bi puno rađe prije novi Killzone, a onda Horizon 3…

Bit će neki remaster ako ništa drugo.

foggy vas LGBTIQ odred se bori protiv zlih heteroseksualnih muškaraca koji su svi Spacey nazis(naravno svi bijeli plavoki s velikim križevima oko vrata).

Glavni zlikovac je Ronald drumpf i njegov robozid koji deportira ljude u crne rupe.

Sjećam se kakvi su kreteni bili igrači po izlasku trojke, kojeg su popljuvali, a zatim još gori po izlasku nove generacije i četvorke. Doslovno su pokopali serijal i sad ga prizivaju nazad.

Nije Ubisoft u krivu kad kaže da su igrači krivi. Jednostavno su povodljiva masa bez kritičkog razmišljanja.

weky kaj je najgore shadowfall je imao ok gameplay samo je premisa plota bila bedasta.

Ko da su nacistima dali pol izreala nakon kaj su ovi izgubili u ratu. I onda sok i vjeverica nacisti su seronje

Ako ništa, nek naprave live service Killzone FPS. Prije će im to uspjeti nego kenje kao Concord i slično.

weky Nemam bas u sjecanju da su pljuvali KZ3, za Shadowfall znam da su srali naveliko

foggy Nikoga, ma trolam as in tvoj odred s kojim igrao nepostojeci killzone novi bi svi bili lgbt naravno jer je to standard danas. U killzone 2 i 3 si imao 2 lika uza sebe stalno IIRC pa zato.

escoban Nemam bas u sjecanju da su pljuvali KZ3, za Shadowfall znam da su srali naveliko

Jesu dosta, pogotovo multi

deathwish

deathwish nisu vektans good guys a helghast bad guys bili?

Depends if you are a Vectan or a Helghan Ha-Ha-Ha

Vrlo ja lako sakriti isključivost pod maskom civilizacije, odnosno opravdavati tiraniju kao potrebu za preživljavanje.
          Same old story..

You see how we live here? Most call it suffering. A state of mind brought on by your people.
          Making us believe what we could have -- or what we do have -- is not good enough.
          That we need to be like you.
          Materialist consumers.
          Locusts.
          Consuming.
          Devouring.
          Your government talks of democracy?
          What will democracy bring my people?
          They want one simple thing.
          To make us believe we have a choice.

Killzone ima dobru priču, problem je što su teme dosta "close to home", da tako kažem.