chono
Neću se uhvatit na blatantni i jeftini Marvel bait 😄
Al evo, meni je ovaj prikaz izazvao uzbuđenje na razini puno većih i etabliranih franšiza, a s obzirom da se radi o universeu koji tek pokazat kaj ima, to je jako impresivno.
Tolko lako je kod mene izazvalo osjećaj kao da ovu bitku čekamo nekoliko filmova ili sezona i sad je to to.
Tome sigurno ne odmaže genijalni Gary Oldman i ostali glumci od kojih, začudo nema nijednog kojeg apsolutno ne obožavam. Osim možda Robertsove iritantne face na helmu.
Kako su pitko odradili tranziciju iz "ok, ovo je rutinski start sa nekim low stakes tutorial poslićem koji će nam objasnit osnove" u "faking šit, to je to, last stand za opstanak vrste". I još taj spori build up gdje sam sebe uloviš kak ti sjeda kaj zapravo dolazi sa prvim javljanjem admirala Bishopa di skoro skroz neočekivano krene u "neki će poginut, neki će preživjet da mogu pričat di su bili '91."
Muzika je isto apsolutni top.
I kad dođe Squadron 42 i upoznamo pilote koji spase neizlaznu situaciju. Tolko karaktera… i Henry Cavill nije u centru pažnje, nije jedini sposoban.
Sve kaj smo vidli djeluje kao da je sva lova u potrošena na stvari na koje je trebala bit, a ne samo na grafiku i glumce, a masu je vjerojatno potrošeno na glumce.