Smijesni su. Otkad su najavili ovu igru ja sam zavrsija faks, poceja navigat, dosa do prvog oficira, polozija kapetanski, napravija kucu, stan, napravija dite, dite mi krenilo u skolu, a oni jos nisu izbacili igru, vec samo jos jedan cinematic proser sa plasticnim gameplayom i simulacijom pritiskanja tipke F koji se dvaput crasha na prezentaciji da navucu jos malo backera u nesto sta sve vise nalici piramida prevari, osim sta ovde ne dobijes nista osim trailera za svrsavanje svako par godina nebi li te navukli jos malo dok im jos prolazi.
Od 2016te oni poliraju igru, znaci kad bude tribala izac bit ce 10 godina da poliraju a nece izac, 2026te ce rec da se prebacuju na novi engine, 2027 ce rec da jos malo poliraju, pa ce 2029te izbacit kakvi demo, 2030te ce CIG tuzit za prevaru, ostatke ce kupit microsoft i izbacit igru 2032 punu tehnickih problema kakvi se i sad vide. Ne mogu doc sebi da ljudi mogu bit tako retardirani da financiraju tako nesto ciji se rezultati ocituju samo u kakvom traileru tu i tamo.
In terms of content, Roberts said that all of the game’s chapters and gameplay are at the “grey-box” level, which means that development is nearly complete, but the last set of assets aren’t included yet, and the developers want to give it a final polish. - 2016
The beta for Star Citizen's story-based single-player campaign is now set for the third quarter of 2020 - so at some point during July, August or September next year. - 2019
While we still don't have a release date, developer Cloud Imperium Games announced at CitizenCon in October 2023 that Squadron 42 is feature-complete. "As we move into the polishing phase, we're fully focused on optimizing and fine-tuning all aspects of the gameplay experience to deliver an unprecedented cinematic adventure," -2023