• Offtopic
  • Asmongold (američki video streamer)

• Heat

•  
    •  

solidmerlin Sljedeći je Emilijo na redu za svoju temu.

• renda

•  
    •  
    •  
    •  

Ne kuzim zbog cega ne bi smjeli izdat igru na dan neke obljetnice nekog dogadjaja? Bilo loseg ili dobrog, za kaj se ljudi love, cudo.

Fenix kao Hrvoje ti kažem da me živcira taj besmisleni pokret kojeg si dijelom

Kakav kurčevi pokret 😃 bože sveti ispada da sam neki sektaš. Kukluxklan ili neki drugi kurac. Dude to je samo youtube kanal.

solidmerlin Zasto ovaj kosati kostur ima svoju temu ovdje?

Iskreno najveća greška što je titan napravio ovaj topic iz nekog blesavog razloga. I onda se "dogovorimo" da će se sve od asmongolda stavljat ovdje pa pol foruma ignorira i kad im paše onda ga stavljaju po forumu ismijavaju i onda svako toliko mene s njime povezuju i usput napišu andrew tate čisto reda radi. I ono što me živcira je što su se svi uzjebali oko njega. Valjda ljudi misle da ja asmongolda štujem ko boga i režem se po rukama ili nešto. Malo se sve ovdje pretjeralo žestoko, ja mislim da sam ja zadnja osoba koja se treba maknut s jebenog interneta. Prvo to što ja radim u svoje slobodno vrijeme je moja stvar i malo se manje treba brinuti ok toga. Ja sam zahvalan svima ali fakat imam 36 godina, imam stalan posao i sam se brinem financijski o sebi i svom sinu, i pružam mu sve što mu je potrebno. Ja sam apsolutno sasvim normalan, što god da gledao i mislim da je krajnje vrijeme da me se pusti možda na miru malo u vezi toga što stavljam i što od svega toga konzumiram.

fensisuperstar mislim da je krajnje vrijeme da me se pusti možda na miru malo u vezi toga što stavljam i što od svega toga konzumiram

Ovo si baš izdramatizirao. Tko te još maltretira osim mene koji sam ti to napisao sad ja mislim drugi put. Da, stvarno mislim da si previše na internetu, ali to sam napisao više u vezi tvrdnje da je "Nintendo jedna od najodvratnijih korporacija na planeti". Ali dobro, odgovori mi da te boli kurac za moje mišljenje, što je ionako i jedini ispravan odgovor

Sad ću se stvarno maknut da ne trujem temu. Slobodno i za Tatea otvorite.

Fenix Ali dobro, odgovori mi da te boli kurac za moje mišljenje, što je ionako i jedini ispravan odgovor

To nije istina.

Fenix Tko te još maltretira osim mene koji sam ti to napisao sad ja mislim drugi put

Nije maltretiranje ali više puta se spominjalo random gluposti u koje se guralo andrew tatea i asmongolda, skupa sa trumpom na neki moj komentar.

• Soul

•  
          •  
          •  

fensisuperstar ispada da sam neki sektaš

Gdje se mozemo uclanit? Mozda je bolje nego u HDZu, nikad se nezna…

fensisuperstar To nije istina.

Pa realno, trebalo bi te bolit kurac, to je tvoj stav i to je to, štuj koga hoćeš. Moja greška što uopće navaljujem toliko, naporan sam sebi, neću više

Fenix

Fenix štuj koga hoćeš

Još jednom ne štujem asmongolda. samo mi je zabavno gledati s vremena na vrijeme, i edite od editora koji ga podjebava.

Fenix Moja greška što uopće navaljujem toliko, naporan sam sebi, neću više

meni je drago da se ti brineš ali mislim da imaš pogrešno mišljenje. Ako sam ja retardiran nisam radi asmongolda, to sam jer sam to ja.
            Ja imam mišljenje da je nintendo šupačka firma. Ako ovo gore nije dovoljno nekome, to je njihov problem. Isto tako mislim o take2, o blizzardu, o Epic Gamesu. ne pričam o njima kao developeru i izdavaču, već kao o korporacijama. Patentiranja nečega kao što je mehanika u igri je pederski potez. Ajde da je nešto baš inovativno/komplicirano. Ali pričamo o nečemu što već postoji u hrpu ostalih igara. I onda ih tužit za siću samo zato da imaju presedan. Pederski potezi. I da se netko ide boriti sa njima nema dovoljno novaca za tu borbu na duge staze.

Ja ću ponovit pitanje od Rende.

Kakve veze ima ta obljetnica s igrom?

fensisuperstar Patentiranja nečega kao što je mehanika u igri je pederski potez.

Je, ali nikakva tragedija kako ti to predstavljas. Ima toliko gorih stvari što korporacije rade od tuzbi koje, gle cuda, Nintendo većinom dobiva, što će reći da su legalno u pravu.

Tzereen Kakve veze ima ta obljetnica s igrom?

nema veze s igrom. Ima s japanom. Ovo je najveći teroristički napad ikad izveden u Japanu. Toliko je utjecalo na njih da su maknute javne kante za smeće i sad ih većinom nalaziš u trgovinama i pored onih prodajnih aparata za piće i za hranu. Pričamo o tome da se radi o Japanu, ubisoft je već uspio sjebati da su stavili crnca koji nije bio samuraj, već neka vrsta asistenta/pomoćnika. I to nije jedini gaf,

File:Nagasaki One Legged Torii C1946.jpg

stavili su ovo unutar igre. Ovo je Torri gate, nešto što inače možeš pronaći u japanu oko svetišta. Mjesta na kojem se naš svijet spaja sa duhovnim/spiritualnim. No ovaj Torri, se nalazi na ulazu u Sanno svetište i stoji na jednom stupu jer je ostatak Torria nestao u kolovozu 1945.

Ovo je nagasaki.

Kad si u govnima kak je ubisoft mogo bi pripazit na neke stvari, al ocito da ih nije briga nit imaju pojma o japanu

revo al ocito da ih nije briga nit imaju pojma o japanu

I jedno i drugo je apsolutno točno.

Medjutim to nije nesto zbog cega treba dizati se panika. Ne moramo kupiti igru i to je dovoljno.

revo Kad si u govnima kak je ubisoft mogo bi pripazit na neke stvari, al ocito da ih nije briga nit imaju pojma o japanu

mene zanima tko je taj njihov stručnjak 😃

fensisuperstar hvala na pojašnjenju.

I sad, nemojte se ljutiti, ali smatram da je ovo pretjerivanje. Sam obožavam Japan, i kulturu i filmove i povijest i običaje već sto godina i jedna od najvećih životnih želja mi je otići tamo. Totalno me fasciniraju.

Ali smatram da je ovo postalo trančiranje Ubisofta do nevjerojatnih mjera.

Tzereen I sad, nemojte se ljutiti, ali smatram da je ovo pretjerivanje

Slušaj što se samog pižđenja igrača tiče, mislim da realno samo Japanci koji žive u japanu imaju pravo pizdit radi ovoga. I rade to.
                      Pazi opet kažem nije to nitko od Ubisofta išao raditi da bi srali po japanskoj kulturi. Ali mislim da su trebali razmišljati o tome tko ih savjetuje nakon toliko fuckupova. Doslovno ako kreneš cjepidlačit naći ćeš toliko debilana koji ne bi niti jednom ozbiljnom povjesničaru o japanu nebi prošli samo tako.

Neprofesionalno.

• renda

•  
                          •  
                          •  
                          •  

Tzereen upravo to, stvarno imam dojam da je netko isel guglat dogadjaje na dan izlaska nove Ubisoft igre, nasel nekaj lose i odma idemoooo, rokaona.

I dalje nema smisla zbog cega se ne smije izdat igra na taj dan?? Ok, dogodila se tragedija, prije 30 godina i sad kaj, na taj dan se nigdje u svijetu ne smije nista izdavat kaj ima veze s Japanom cak i ako je nekaj totalno benigno poput video igre? Stvarno je vec previse ovog svega, hejtanja, cancelanja, samo hejt i hejt kam god se okrenes.

fensisuperstar meni se čini da više pizde zapadnjaci nego Japanci oko ovoga.

Isto ko što su zapadnjaci srali po Ghost of Tsushima, a sami Japanci su bili izuzetno blagonakloni te zadovoljni depikcijom Japana i samuraja.

Možda griješim, ali čini mi se da se svi hvatate navlakuša i clickbaitova te vodite nečije tuđe bitke.