• Offtopic
  • Asmongold (američki video streamer)

ThomasAAnderson

Znam da.

Enivej, banovi nisu ništa novo na Twitchu, a da je asmonov take na temu kontroverzan, je.

oxi

Ja kad vidim Hasana dobijem gag reflex 🤣

Da sam ga gledao samo u ovoj debati još bi mislio da je kolko tolko normalan, al tolko sam kretenskih gluposti čuo od njega da čak djeluje fejk.

prayer pa mislim realno gledano, kako gledat na zemlju u 21. stoljeću u kojoj je normalno da se curice od 11 godina udaju za smrdljive starce od 50, gdje je ilegalno biti gay i gdje su žene kurbe ako nisu pokrivene od glave do pete? Kako inače to objasnit, jer to meni zvuči jako primitivno. Asmon je kreten i pretjerao je s ovim, ali u nekim stvarima nije baš toliko daleko od istine.

oxi

Radim ti dosta blisko tokom ljeta i sa Arabima i sa Izraelcima i iz prve ruke ti mogu tvrditi da Izraelci nemaju konkurenciju što se tiče samog lošeg ponašanja i kulture i to je po mom iskustvu konstanta. Oboje znaju imati svoje mušice u glavi da se razumijemo, ne pravdam niti jedno niti drugo, međutim ovdje Asmon jasno postavlja stav i krene vrijeđati. Samo se vj tip nikad nije pitao zašto Palestinci mrze Izraelce i zašto ima tobože tamo toliko “terorista”. Ali ovo je priča za drugu temu.

Nazvati nekoga inferiornom rasom, pogotovo live pred koliko god velikom publikom imaš je čisti kretenizam koji ne smije proći nekažnjeno.

prayer slažem se s tobom, nemoj me krivo shvatit, ne gledam ga jer nema ništa pametno ni konstruktivno za reć o ničemu, imam prijateljicu koja je živjela sretno u izraelu 20 godina dok joj nisu htjeli poslat sva tri maloljetna sina na prve crte ratišta, pa su joj prijetili i njoj i obitelji dok se nisu preselili. Izreael nije bajna zemlja nikako. Ali što se tiče primitivizma, i nekih zakona i stvari koje rade, teško je ne koristit riječ primitivno.

13 dana kasnije

Toooo, očistio kuću. Sad može sa duplo više kredibilnosti ocijeniti koja je igra woke i koja je kultura inferiorna američkoj.

Šta god je čovjek rekao o divljacima dali LGBT ili Palestincima i sličnima u pravu je. Normalno da se zbog love ispričao, ali duboko u sebi misli i dalje isto.

maverick Normalno da se zbog love ispričao

asmongold i novac ne idu zajedno u istoj rečenici. Čoek streama na alt accountu na twitchu da ne bi imao monetizaciju.

😃 on samo želi raditi što poželi i boli ga kurac. Texas bajo moj.

Asmongold ima love zbog pametnog ulaganja u dionice.

Zato i ima takvu pragmatičnu perspektivu na gaming industriju.

Streamanje mu nije ni sekundarni izvor prihoda, a kamoli primarni.

Kratki sažetak
          • Asmongold komentira dojmove Co Carnagea o igri Dragon Age Veil Guard nakon što je ovaj proveo oko osam sati u igri.
          • Asmongold se slaže s kritikama koje Co ima o igri, posebno o tome kako dijalog i pisanje igre smanjuju osjećaj uranjanja i tretiraju igrača kao da mu sve treba objasniti.
          • Smatra da je Co Carnage u pravu kad kaže da Veil Guard nije na razini uranjanja i kvalitete dijaloga kao što su to igre Baldur's Gate 3 ili Cyberpunk 2077.
          Opširniji sažetak

Asmongold daje osvrt na recenziju Co Carnagea o Dragon Age Veil Guard, komentirajući mnoge aspekte koje je Co istaknuo. Iako priznaje da igra ima svoje dobre strane, slaže se s Co-om da su dijalozi u igri površni i često služe samo za dostavu informacija.

Ističe kako je Co primijetio da dijalog zvuči previše "poučiteljski" i infantilno, što narušava osjećaj uranjanja. Asmongold povlači paralelu s igrama kao što su Baldur's Gate 3 i Cyberpunk 2077, koje uspijevaju stvoriti dublje i složenije narative. Naglašava da Veil Guard zbog svojih nedostataka u pisanju nema taj nivo uranjanja.

Također, Asmongold komentira kako igre s višim budžetima često pokušavaju privući širu publiku, što rezultira pojednostavljenjem sadržaja. Smatra da je homogenizacija igre umanjila njenu vrijednost za dugogodišnje RPG fanove koji traže dublje i izazovnije iskustvo.

Nemojte mi te fore da mu nije stalo do love. Da je tako ne bi se posuo pepelom nakon što je rekao očito svoje mišljenje. Šta se uzjebo ko pizda?!

maverick čoek pasivno zarađuje više nego što mu stream i youtube donosi. Da ugasi streamanje skroz lik i dalje živi kao lord. On je doslovno takav lik. Kažem ti, da upali monetizaciju i donacije primao bi po streamu bolesne svote love. Ali on već ima baš masu para. i kad smo kod youtubea, to radi netko za njega. Asmongold clips i Asmongold kanalom upravljaju drugi ljudi. On sigurno ima para od toga ali mu je ta lova nebitna. Kaj ne vidiš da ovaj njegov editor radi kaj ga briga 😃

fensisuperstar nitko nije dosao ni blizu ovome u RPGovima

"It makes them human…"

Kakva lakoca rezije, pisanje, bol u glasu, glazba i teske realne teme koje ocito mozes pronaci u stvarnom i filtivnom svijetu, zapravo bilo gdje imas ljudske odnose