• Offtopic
  • Asmongold (američki video streamer)

stitrek ne ulazim toliko duboko u teme. Kada mi se nešto ne svidja ili ide na kurac, jednostavno to pokušam ignorirati i ne konzumirati, a zbog cega je tako, boli me uvo.

maverick

Na kojoj platformi igraš? Zadnjih par mjeseci samo igram PC naslove od 2000-2010…iznenađujuce koliko dobrih igara ima a da su nepoznate…npr. point&click In Cold Blood iz 2000. Culpa Innata 2007. i Gray Matter 2010…cak je i humor oldskul bez dlake na jeziku🙂

stitrek ne igram skoro ništa aktivno mjesecima. Igram na svim platformama, jedino mi je PC preslab, ali dovoljno jak za stare igre. Zadnjih mjeseci što sam prešao do kraja je Doom Eternal i Jedi Survivor.

maverick

Znam da je ooftopic, ako voliš takve igre svakako preporuka za Guardians of the Galaxy i zadnja dva Deus Ex-a…ali s obzirom da si u suši, garant si i to odigrao😄

stitrek nisam odigrao, a Guardiansi mi se cine previše priče i cutscene, a malo gameplay i još izgleda tromo nekako. Možda sam u krivu jbg.

Trenutno nema neke igre da mi se baš igra, osim DUSK, ali eto nikako da krenem. E da i System Shock Remake bih volio probati.

maverick

Guardiansi su vrhunski, od akcije i price pa do likova i humora…nadam se da ce jednog dana izaci i nastavak.

stitrek

Oboje genijalne preporuke.

Guardiansi su bili takvo iznenađenje kupio sam ih day one nakon samo par pozitivnih dojmova i oduševilo me. Bolje od već genijalnih filmova.

Deus Ex HR i MD su mi jedne od najdražih igara ikad. Definicija igranja.

Burky koristi Asmongolda kao diverziju, nećete bando!!

5 dana kasnije