stitrek maverick Guardiansi su vrhunski, od akcije i price pa do likova i humora…nadam se da ce jednog dana izaci i nastavak.
wooddiebone stitrek Oboje genijalne preporuke. Guardiansi su bili takvo iznenađenje kupio sam ih day one nakon samo par pozitivnih dojmova i oduševilo me. Bolje od već genijalnih filmova. Deus Ex HR i MD su mi jedne od najdražih igara ikad. Definicija igranja.
fensisuperstar yakuza_stinger počistio je čitavu kuću bajo moj otkad su ga banali. also edit 2: NEMREM
fensisuperstar YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO @wooddiebone @chono @maverick @herc btw ovo je iz 2023 ali to su kao planovi jel 😃
maverick fensisuperstar nema jačeg lika na svijetu! chono nemam vremena za te stvari Nadji! Manje igraj Dragon Age 🤣
fensisuperstar wooddiebone Jesi vidio kakvo sranje je pokrenuo na twitchu 😃, nek gore. Krivu osobu su išli banat 😃
maverick Koje legende ovi Japanci. Najjači mi natpis lol. Ne možeš vjerovati da ovakvi divljaci postoje na Zemlji. Lik je skoro bebu u kolicima bubnio dok glumi kretena na pola ulice. Ovi ljudi u vlakovima gledaju u čudu čemu svjedoce.