- Uređivano
Koje legende ovi Japanci. Najjači mi natpis lol.
Ne možeš vjerovati da ovakvi divljaci postoje na Zemlji. Lik je skoro bebu u kolicima bubnio dok glumi kretena na pola ulice. Ovi ljudi u vlakovima gledaju u čudu čemu svjedoce.
Koje legende ovi Japanci. Najjači mi natpis lol.
Ne možeš vjerovati da ovakvi divljaci postoje na Zemlji. Lik je skoro bebu u kolicima bubnio dok glumi kretena na pola ulice. Ovi ljudi u vlakovima gledaju u čudu čemu svjedoce.
@chono startao je veteran
toliko o tome da su ga uspijeli cancelati
na alt accountu opet ima partnera, i sad je zapravo stavio sub što znači da sad prima pare od twitcha.
opet je u OTKu, mislim realno nikad nije ni livao, sad streama igre koje publisha, a asmongold efekt je doslovno što god igra ima veliki fokus.
Da Asmongold je publisher sa imenom MADMUSHROOM.
Ima boga.
Nemoguce, ja sam ovdje ja forumu pročitao da je Ubisoft dobra firma koja radi dobre igre. Kako to?
Od svih konstatacija koje sam ikad vidio i gledao od njega, ova je vjerojatno najretardiranija
@wooddiebone @chono zamisli na forumu da fenix vrati @chono7 u obliku ai bota koji je aktivan 24 7 kaos :-D
fensisuperstar ovo je chono sa silent 7
Sorry na offtopicu, ali chono7 je dugo vremena po meni bio najlošije smišljeni nick na forumu. Dugo, dugoooooo.
Do pojave nicka chono
Gledao sam nedavno kak Drae to igra.
Brutalno zabavno izgleda. Ako potražiš klipove ljudi koji zapravo znaju igrat, animacije i fizika su za vilicu do poda.
wooddiebone da fakat treba bas vjezbat dosta. Nakon par puta uspio liku tocno zamahnut i grlo mu razrezat. Jebate kad je krenula krv xD