doktor1 a ovako nešto se opravdava jer mnogim nostalgija radi!
Većinom nemam ništa protiv remastera (o rimejkovima ne treba ni pričat, to je praktički skroz nova igra i nikako ne idu u isti koš) i stvarno sam ih dosta odigral , ali remasteri igara koje su izašle na PS4 (znači, jedva par godina od izlaska) te i dan danas izgledaju jako dobro / odlično nemaju previše smisla.
Jedan sam od većih fanova Horizon igara ovdje na forumu, i remaster Zero Dawna smatram nepotrebnim. Pogotovo ako će ga naplaćivat po full cijeni.
Remaster TLOU-a (kojeg ću zauvijek smatrat jednom od najboljih igara ikada) je bio čisti cash grab i nek gore u paklu radi full cijene. Odigral sam ga, jer, well, radim tu di radim.
Sa TLOU 2 su su očito shvatili da su bili pohlena stoka jer je bila ona mogućnost upgradea za 10 eura i tako nešto pozdravljam. Ako će Horizon imat istu mogućnost, vjerojatno ću odigrat.
Ima remastera koji imaju smisla, ima onih koji nemaju i koji su čisti cash grab. Ne njurga se bezveze kontra nekih ako se realno razmišlja i sagleda svaki od njih posebno.
Tebi je to oke, kao i svima onima koji nisu odigrali te igre. Mi bismo tu vjerojatno svi do jednog bili suglasni da Gears serijal dođe na PS5 u obliku remastera.
Soul Reaver igre neće bit remake. Da je full remake kao Resident Evil igre, sad bih vjerojatno bio u komi od veselja. Remaster je i izgleda to neusporedivo u odnosu na to kak je prije izgledalo, ali i dalje je to primjetno stara igra. Ali svakako mi više ima smisla remasterirat nju nego Days Gone.
Al opet ponavljam, ne miješat remake igre sa remasterom.